reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dorotko, znam dziewczyne, ktora do 6 miesiaca ciazy mimo ciązy co miesiac miala miesiaczki, tylko wlasciwie takie plamienia o ktorych ty piszesz, wiec chyba jest mozliwwe, ale lepiej skonsultowac to z lekarzem.

reklama
dorotka tak to mozliwe, nawet czeste. Ja tez mialam te plamienia przez 2 miesiace w tym czasie jak powinna wystapic. Mam nadzieje ze teraz mnie omina.

A ja sie szykuje, za pol godziny wychodze.
TRZYMAJCIE KCIUKI

Podaj mi twoją date porodu i stronkę z jakim chcesz suwaczkiem a Ci go zrobię;-):tak:
marzycielka dzięki ci ale tak długo go męczyłam aż mi się udało no i gratuluję córci
ja wczoraj byłam u gina, robił mi usg i te badania na przezierność, wszystko jest w porządku:-) maleństwo jest zdrowe i fika koziołki, jestem szczęśliwa :-) na płeć niestety trzeba jeszcze poczekać:tak: ale mam przeczucie, że to syn bo cały czas mam ochote na śledzie w occie i kiszone ogórki no i żurek.
pytia przykro mi że cię spotkała taka niemiła niespodzianka ale teraz będzie już wszystko dobrze tylko się oszczędzaj

Witajcie dziewczynki. Pytia jedyne co możesz zrobic to leżec i sie nie zamartwiac.Wiem że to trudne bo sama to przechodziłam miesiąc temu i też nie było wiadomo z jakiego powodu zaczęłam krwawic ale po Luteinie i leżeniu przeszło jak ręką odjoł a dzidzia zdrowo rośnie i nawet czasem już czuję jak sie porusza a za tydzień mam wizytę więc sobie trochę popodglądam i może już będzie widac czy to On czy Ona
Marzycielko gratuluje dziewczynki. Ja też mam pierwszą córeczkę. Jak mąż zobaczył na USG że to ona to trochę był zawiedziony ale po porodzie tak sie w niej zakochał że teraz chce drugą chociaż ja czuję że jednak tym razem będzie do pary
Cyprysiowa trzymam za ciebie kciuki chociaż wiem że i tak wszystko będzie w jaknajlepszym porządku

marzycielko gratuluje córci;-)
pytia trzymam kciuki żeby teraz juz było tylko dobrze z reszta nie ma innego wyjścia musi byc dobrze, głowa do góry i nie smuć sie bo to nie est dla Was dobre.

Cyprysiowa jak tam po badaniu wiadomo juz czy chłopczyk czy dziewczynka?

MARZYCIELKO, super gratulacje!!! No to mamy narazie 2:1 , prowadza dziewczynki! Czekam rowniez z niecierpiliwoscia, co u Cyprysiowej powiedza!:-)
No chlopaki, pojawiac sie:-D.
Marzycielko, mi tez sie termin teraz skrocil z 2.12, na 29.11, ale powiem wam szczerze, ze wolalabym grudzien. Listopad taki smutny...
Piszecie, ze robicie juz zakupy co niektore, ja jakos sie jeszcze boje, wole nie zapeszac. Powiedzialam sobie, ze od wrzesnia zaczne:tak:

reklama
Do góry