reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa nie martw się będzie dobrze!
Ja czułam , że będzie córa i tak jest:tak:
Musisz koniecznie powiedziec jak po USG bo sama jestem ciekawa czy będzie Myszek czy Myszka :-D:-D

reklama
mnie tez ciekwosc zjada :tak:
Wychodzimy o godz. 10.00 choc usg mam na 12 ale idziemy jescze do cioci bo zostawiamy u niej Cypriana, a ona mieszka niedaleko mojego lekarza.Pewnie bede jakos popoludniu bo po lekarzu do cioci na jakas kawke idziemy.

mnie tez ciekwosc zjada :tak:
Wychodzimy o godz. 10.00 choc usg mam na 12 ale idziemy jescze do cioci bo zostawiamy u niej Cypriana, a ona mieszka niedaleko mojego lekarza.Pewnie bede jakos popoludniu bo po lekarzu do cioci na jakas kawke idziemy.

No to dobrze w takim razie czekamy do popołudnia ;-)

Możesz w wolnej chwili napisać na liście termin porodu wg OM 24 listopad 2008 , wg USG 26 listopad 2008r.?:-)

Marzycielka - super, gratuluję córci. A jakoś tak myślałam, że będziesz miała córeczkę, pasuje do Ciebie :)
Cyprysiowa - trzymam kciuki za usg :) Na pewno wszystko będzie dobrze!

A ja po tym wszystkim jakoś nie mogę wrócić do równowagi. Zamiast się cieszyć, że wszystko dobrze się skończyło, to załapałam jakiegoś doła strasznego :(

Marzycielka - super, gratuluję córci. A jakoś tak myślałam, że będziesz miała córeczkę, pasuje do Ciebie :)
Cyprysiowa - trzymam kciuki za usg :) Na pewno wszystko będzie dobrze!

A ja po tym wszystkim jakoś nie mogę wrócić do równowagi. Zamiast się cieszyć, że wszystko dobrze się skończyło, to załapałam jakiegoś doła strasznego :(

Nie martw się tak , dół nie jest Wam potrzebny . Teraz powinnas się cieszyć.Rozumiem, że bardzo się przestraszyłaś ale teraz musisz odetchnąć z ulgą;-)

Pytia trzymam kciuki, żeby już takie "niespodzianki" się nie pojawiały, odpoczywaj i niech inni skaczą wokół Ciebie bo już niedługo Ty zaczniesz skakać wokół bąbelka i nie przestaniesz przez następne 20 lat:-D
Marzycielko gratuluję córci:-)
Dziewczynki mam pytanie - może trochę głupie- ale mam wrażenie, że u mnie plamienia pojawiają się przez 2-3 dni wtedy, kiedy normalnie wystąpił okres:baffled: Czy to możliwe:confused:
72ca7aa1f2.png

reklama
pytia, tylko bez nerwow, teraz juz napewno wszystko bedzie dobrze.
Ja mam wizyte w poniedzialek u nowego lekarza, mam nadzieje ze ma usg i zobacze swoja niunie. No ostatnim usg lekarz powiedzial, ze na 70% bedzie dziewczynka :)

Do góry