reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Bede trzymac kciuki dziewczyny za was, z calej sily, zebyscie sie dowiedzialy, co nosicie w brzuszkach!!!:tak::tak::tak:
Wiecie co, mam taka wysypke na dekolcie, jakby potowki czy cos, i to juz dosc dawno:no:nie za fajnie to wyglada, mysle ze to od hormonow, bo uczulenia na nic nie mam:baffled:. I najlepsze jest to, nie moge nosic jeansow:baffled::baffled::baffled: Nie chodzi o to, ze sie nie dopinam, ale tak mnie swedza nogi, jakby mi miliony mrowek tam weszlo:no:No jakbym miala uczulenie, w innych spodniach tego nie mam, tylko jeans:crazy: Wiec zostaly mi legginsy i dresy:zawstydzona/y:Milego dnia wszystkim!!;-)

reklama
marzycielka ja przy pierwszej ciazy tez sie nie balam porodu, teraz wiem co mnie czeka i sie boje!!!1 :baffled:

Zapominajka no musza sie ujawnic, ja powiem lekarzowi zeby robil tak dlugo az znajdzie :-D

Marzycielko super, że tak radośnie tu dzisiaj nas powitałaś. Buzia mi się od razu rozpromieniła:-D.Jestem strasznie ciekawa, czy już dzidzia wam pokaże co tam chowa.

Ja na usg idę jutro, ale nie liczę na to, że maluszek się ujawni. Przy ostatnim badaniu spał sobie i nie dało się go obudzić ( to chyba po mamusi ma:-D)

Słońce to Ty taki Śpioszek jesteś?? Jak mój Michał. Na ostatnim USG lekarz naciskał mi brzuch aby mały/a się obudzł:-D
Był to w 12 tyg ciąży i o godz. 12.00 a jak wiadomo to jest bardzo wcześnie więc czemu kruszynka ma niespać do 16 hihi:-):-)

Bede trzymac kciuki dziewczyny za was, z calej sily, zebyscie sie dowiedzialy, co nosicie w brzuszkach!!!:tak::tak::tak:
Wiecie co, mam taka wysypke na dekolcie, jakby potowki czy cos, i to juz dosc dawno:no:nie za fajnie to wyglada, mysle ze to od hormonow, bo uczulenia na nic nie mam:baffled:. I najlepsze jest to, nie moge nosic jeansow:baffled::baffled::baffled: Nie chodzi o to, ze sie nie dopinam, ale tak mnie swedza nogi, jakby mi miliony mrowek tam weszlo:no:No jakbym miala uczulenie, w innych spodniach tego nie mam, tylko jeans:crazy: Wiec zostaly mi legginsy i dresy:zawstydzona/y:Milego dnia wszystkim!!;-)

Ja tez mam te okropne POTÓWKI na Dekolcie!!!! Nienawidzę ich :wściekła/y::wściekła/y:

Cyprysiowa
nie strasz bo Cię kopnę w dupkę!!!!:rofl2:

Pierwszy tez wspominam dobrze i w porównaniu do innych porodów o których mialam przyjemnosc slyszec nie bylo tak zle ale jednak jak juz wiesz co cie czeka to jest strach, lepiej nie wiedziec :tak:Ja sobie tlumaczylam ze bede skupiona, przeciez nie moze tak bolec, przezyje jakos itd. teraz juz sobie tak nie wytlumacze ;-)

Masz rację jak już wiesz co Cię czeka to się bardziej człowiek boi:baffled:
Dlatego ja się cieszę , że to mój pierwszy poród będzie:-)

Marzycielko gratuluję i życzę udanego,pięknego i niezapomnianego dnia:tak: Mnie to czeka raz jeszcze,a nawet w jeszcze lepszym wydaniu,bo na razie mamy za sobą ślub cywilny,a będzie jeszcze kościelny:-)
Oceancity ja nawet dla wygody noszę tylko dresy i legginsy:) No i przyznam się Wam,że też dla tego,że w żadne dżinsy się nie mieszczę:-p Ale ciiiii...
Ja mam znowu taki problem,że mam straszne wypieki na buzi...Takie duże,czerwone plamy.Szczególnie jak jestem na dworze i np.złapie mnie alergia albo świeci słońce to są jeszcze większe...Muszę zapytać o to lekarza.

reklama
Dziewczyny a da się coś zrobić żeby mieć suwaczek w każdym poście czy trzeba go po prostu wklejać za każdym razem???

Do góry