reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej mamusie:-D
Widzę że tu od rana napięta atmosfea:nerd:, marzycielka rodzi!!! oj zazdrtoszczę ja jej że juz za kilka chwil się zobaczą z oliwcią:tak:Myszka pozdrów ją tez ode mnie i życz spokojnego porodu:tak:

A swoją droga mam pytanko, oststnio mam coś takiego, że kłuje mnie bardzo w dole brzucha i okolicach krocza, przy okazji napina sie brzuszek i teraz się zastanawiam czy to może Zosia naciska główka na wyjście czy to coś innego...wiecie cos na ten temat:confused:

To kłucie tez mam, moja ginka powiedziała, ze to normalne, ze dzidzia na coś tam naciska.

reklama
Witam mamuski....doczytałam tylko,ze Marzycielka rodzi......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rofl2:
oszalałam.... jejku, żeby jej szybciutko poszło......no taki szok.....ale jej zazdroszcze...:-)
No się mamuśki rozdwajamy......

Oj Kankiya uderzyłaś w mój słaby punkt - ortografia!!, aż wstyd przyznać ale zawsze miałam z nią problemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: kiedyś jeszcze na studiach napisałam podanie do Dziekana, następnie musiałam się osobiście stawić po decyzję. Siadam cała w nerwach naprzeciwko, a on do mnie jak się pisze jakieś tam słowo już teraz nie pamiętam jakie:baffled: cała zrobiłam się pewnie jak burak czerwona bo to wstyd żeby studentka prawa błedy ortograficzne robiła:-D:-D:-D:-D

Studentka prawa:tak:Jak miło ja też studiowałam prawo;-)

Tygrysku no niezle z ta Twoja ortografia;-) tak jak z moja teraz:-Da tak pozatym patrze na Twoj suwaczek i chyba mi go podkradlas:-D:-D:-D jestesmy na tym samym etapie ciazy:-):-D:-D:-D

Oj Kankiya uderzyłaś w mój słaby punkt - ortografia!!, aż wstyd przyznać ale zawsze miałam z nią problemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: kiedyś jeszcze na studiach napisałam podanie do Dziekana, następnie musiałam się osobiście stawić po decyzję. Siadam cała w nerwach naprzeciwko, a on do mnie jak się pisze jakieś tam słowo już teraz nie pamiętam jakie:baffled: cała zrobiłam się pewnie jak burak czerwona bo to wstyd żeby studentka prawa błedy ortograficzne robiła:-D:-D:-D:-D

Studentka prawa:tak:Jak miło ja też studiowałam prawo;-)
Paola27 niestety już skończyłam studia:-D w moim wieku już na emeryturę się czeka:-D:-D nie no żartowałam z tą emeryturą w styczniu skończę DOPIERO:zawstydzona/y: 28lat:happy2::happy2:

widze ze marzycielka jeszcze nie urodzila ...

Ja wrócilam ze spacerku dosc dlugiego i poszlam do wc i chyba odszedł mi czop, nie jestem pewna na 100%. Zjem obiad i bede sprzatac, moze cos ruszy :-D choc jak czop odchodzi to moge za tydzien dopiero urodzic ale chcialabym zeby to czop byl bo to by znaczylo ze cos sie dzieje

Tygrysku no niezle z ta Twoja ortografia;-) tak jak z moja teraz:-Da tak pozatym patrze na Twoj suwaczek i chyba mi go podkradlas:-D:-D:-D jestesmy na tym samym etapie ciazy:-):-D:-D:-D
oooo KANKIYA faktycznie będziemy miały razem wystrzałowego sylwestra:-D:-D:-D:laugh2::laugh2: ale ostatnio lekarz mnie pocieszył że jeśli Filipek był uprzejmy i raczył zrobić fikołka główką do dołu to w sylwestra najfajniej się rodzi, gdyż to wszystko jakoś sprawniej idzie. Pytam się dlaczego a on że przecież położne chcą też troszke poświetować i przywitać sylwestra:szok::szok:

widze ze marzycielka jeszcze nie urodzila ...

Ja wrócilam ze spacerku dosc dlugiego i poszlam do wc i chyba odszedł mi czop, nie jestem pewna na 100%. Zjem obiad i bede sprzatac, moze cos ruszy :-D choc jak czop odchodzi to moge za tydzien dopiero urodzic ale chcialabym zeby to czop byl bo to by znaczylo ze cos sie dzieje

ooo super Cyprysiowa:-) widze, ze nastepna w kolejce:-D zycze Ci aby to byl czop i zeby zaczelo sie cos dziac:tak: dawaj znac jakby co;-)

reklama
cyprysiowa trzymam kciuki zeby cos ruszylo wkoncu juz masz 38 tydzien to juz czas :-D teraz to juz jedna po drugiej pewnie zaczniemy ;-) mam taka nadzieje bo tez zazdroszcze marzycielce ze juz niedlugo bedzie trzymac swoja coreczke;-)

Do góry