Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
agawar a czy boli cie jak sie napina? Wejdz do wanny lub pod prysznic, do cieplej wody na ok. 20 minut jesli przejda to przejda a jesli to porod to sie nasila i wyreguluja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...ja mam kolejna kiepską noc za sobą. Zaczynam już wątpić, czy uda mi się kiedyś wyspać. Do tego łapią mnie straszne skurcze, od nóg po kark i juz sama nie wiem co mam z tym zrobić.
agawar a czy boli cie jak sie napina? Wejdz do wanny lub pod prysznic, do cieplej wody na ok. 20 minut jesli przejda to przejda a jesli to porod to sie nasila i wyreguluja.
Agawar ja właśnie czytam na forum wątek o pierwszych symptomach porodu. I co mamuśka to miała inne. Owszem niektóre się powtarzają ale nie ma reguły. Jestem na 58 stronie a jest ich 86 i nie wiem czy nie jestem głupsza![]()
niestety często się tak zdarza że lekarze nie chcę wypisywać zwolnień po przewidywanym terminie porodusawka moja koleżanka przenosiła ciążę o dwa tygodnie i lekarz nie chciał jej wystawić dalszego zwolnienia bo twierdził że może tylko do dnia przewidzianego porodu...przez to straciła 2 tyg macierzyńskiego.....rozumiem że nie miał takiego prawa??