Myszqa
Fanka BB :)
Witaj Tygrysek. U nas zawsze wszystkich miło przyjmujemy. Im nas wiecej tym weselej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to masz zarypiscie, ze tak sie o ciebie martwii. ja mam nadzieję,z e będę rodzic w weekend, bo tak to cały tydzień jestem sama, na dodatek z 2 dzieci i psem i co bedzie jak zacznę rodzic w nocy?moja mam zaczela ostatnio schizowacmusi sie opiekowac moja babcia i praktycznie do 14 jestem sama w domu i ta dzien w dzien ze jak sie cos bedzie dzialo to karetke mam wzywac , wychodzi gdzies a mojego meza tez niema to schodzi do mnie i oswiadcza mi ze teraz przez godzine bede sama
normalnie juz zwariowac idzie
![]()
myszqa, serdecznie dziękuję za wieści od marzycielki. mam nadzieję, ze pójdzie jej szybko i sprawnie, pozdrów ją ode mnie. TRZYMAM KCIUKI ZA NIĄ i OLIWKĘOD MARZYCIELKI:
My lada chwila rodzimy. Mam 2 cm rozwarcia, krawienie i kanał gotowy. Tylko ciśnienie do dupy więc czekamy na rozwój akcji. Będę zdawać relacje.
rodzi nam się kolejny dzidziuś grudnióweczki
![]()
Kochana napewno zauważysz, po prostu każdy ma inny próg odczuwania bólu.Blizniaki przestraszyłaś mnie z tym wypinaniem:-(. Ja tak cały czas czuję i nie wiem czy to skurcze, czy mały. A ja tego ie potrafię poznać. Chyba jakaś ciemna jestem:-(.
Pocieszam się trochę, że chyba ciężko jest nie zauważyć porodu...![]()
Cyprysiowa, po całym dniu pełnym wrażeń, to nic dziwnego, ze już nie masz sił ani ochoty na rodzenie. przyjdzie Twój czas, to pójdziesz i siły też znajdziesz:-)
Co do lęlu przed porodem-boje sie jak cholerka ale wiem ze i tak mnie to czeka wiec trudno... za to mam cos takiego ze z rana i popoludniu jestem pelna checi do rodzenia a wieczorem łapie mnie jakis dół i nie chce mi sie jeszcze rodzic i jestem jakas taka zdołowana życiem![]()
Tygrysek witaj!!!!!
Zobaczcie co dzisiaj mój mężulek wynalazł w necie
Dostaniesz smsa z informacją o zmianie pieluszki - Onet.pl Wiadomości - 17.11.2008
witajDzień dobry;-) chciałabym nieśmiało dołączyć do Waszego grona grudniowych mamuś gdyż sama niedługo zostanę mamusią
z macierzyńskim to jeszcze nic na pewno nie wiadomo bo sejm jeszcze nie uchwalił zmian w kodeksie pracyWitam!!!!
Dziewczyny? Nie wiecie co (w końcu) z tym naszym macierzyńskim? Czy już będzie po nowych zasadach i czy złapiemy się na więcej tygodni??? Wiecie już coś???
Mam jeszcze pytanko:
Dostanę dziś zwolnienie lekarskie do dnia 12.12.2008 (mam nadzieję!!!) bo termin porodu mam na ten dzień.Chciałabym się dowiedzieć co stanie się jeśli nie urodzę w terminie, czy mogę przedłużyć zwolnienie do dnia porodu, czy muszę skorzystać już z urlopu macierzyńskiego?
(Bo mi zależy jak najdłużej być na zwolnieniu - do samego porodu - bo jak przenoszę - np. 2 tyg. - to będzie tyle dni stratnych....:-( Jeśli któraś z Was wie - to baaaaaardzo proszę o odpowiedź....
A teraz szykuję się na wizytę - mam na 12.30 - dam znać potem "co i jak?"
MIŁEGO POPOŁUDNIA!!!