reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej hej !!!

aż mnie zmroziło i skurcz dostałam :-) jak przeczytałam smsa od Marzycielki !!!!
trzymam kciuki za dziewczyny !!!!

A mnie wczoraj mój mężuś wkurzył i za karę nie dostał na dobranoc buziaka-a to dla niego bardzo dotkliwa kara:-D

ale mściwa jesteś :-D:-D:-D

mmmmmmmmmmmmm :-):-):-):-):-) no to żeś mi smaka narobiła...zaraz laptopa całego zaślinię :))

moje ślinianki tez szaleją !! uwielbiam pierogi !!!!!!!!!

Do dziewczyn co zgagę mają. Nie bierzecie RENI ? ja biorę reni jak tylko mnie zgaga złapie 2 min i po zgadze. chyba, że wam to nie pomaga.

mi nie pomaga i olała specyfiki !! kefir z bakomy i w momencie nie ma zgagi !!!

z piecem już ok temperatura spadła ale chyba dwa kubiki wody spuściłam
jeju dopiero teraz skończyłam nadrabiać zaległości ale macie produkcję ja od dziś zaczynam porządki może szybciej mi się uda urodzić

no to miałaś gorącą atmosfere w domku :rofl2:

a co do mojego mixu wczoraj !!!
sprawdza sie u mnie powiedzenie ze ludzie nie świnie wszystko zjedzą :-D
ja juz chyba mam jeden wielki smietnik w żołądku :-D

reklama
Ojej ale stresola zalapalam :-) zaczynamy sie rozdwajac aaaaa:-):-) juz sie nie moge doczekac mojego rozwiazania :-p

MARZYCIELKA 3 MAMY Z ZUZIA MOCNO KCIUKASYY :-):-)!!!

No i ja tez trzymam kciuki za Marzycielkę. Super że juz sie nie będzie tak męczyc jak do tej pory.
A ja juz ugotowałam i obsmarzyłam kapustę i narazie zabrakło mi chęci na ciąg dalszy. Idę poleżec to może znowu mnie najdzie;-)

Dzień dobry;-) chciałabym nieśmiało dołączyć do Waszego grona grudniowych mamuś gdyż sama niedługo zostanę mamusią:zawstydzona/y: przyznam sie bez bicia że podczytuję was prawie od samiuśkiego początku ale jakoś tak nigdy nie bylo okazji ku temu żeby samej tutaj coś naskrobać:sorry2: ale postanowiłam skończyć z tym biernym śledzeniem waszych losów i się grzecznie ujawniam;-)a jeśli chodzi o mnie to mieszkam sobie w łodzi wraz z moim mezusiem kochanym, a termin mam na 31 grudnia:-D będziemy miec wystrzalowego sylwestra:-D lub wg. usg 24 grudzien :-D zatem jeśli chodzi o date to trafiliśmy nie ma co:-D prawie od samego poczatku jestem na zwolnieniu gdyż ciąża moja jest od poczatku zagrożona najpierw poronieniem teraz przedwczesnym porodem:-( zatem od samego poczatku jestem na roznych tabletkach ktore maja mi pomoc dotrwac do terminu:) pozdrawiam wszystkie brzuchatki;-)

Marzycielko my również zaciskamy piąstki za szybciutkie i lekkie rozwiązanie - teraz to już rzeczywiście emocje sięgają zenitu :tak::tak: -POWODZONKA ;-):-)

reklama
Do góry