reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

w ogóle to jest taka agentka ze nie trzeba telewizora przed chwilą poszła siku zrobić i siedzi siedzi wchodze a męzowy w ręczniku bo sie kąpał i czeka a ona Wprost przegląda i siedzi jak ją chciał wygonic to krzyczy " jesi nie skończyłam czytać !!! zaraz !!! chwilke poczekaj !! " :-D

:-)twoja córcia jest po prostu boska:tak::-D;-):-):tak:

reklama
Witam Mamusie (i Tatusia)
Czytam sobie wczorajsze wieczorne posty i:
Tymi krwawieniami z nosa to się za bardzo nie przejmujcie, poprostu przekrwione śluzówki - normalka i niewiele można zrobić:baffled: można nawilżać powietrze

Podobnie z dziąsłami, moja dentystka mówi że już dwum pacjentkom powiedziała, że są brzuchatkami kiedy same jeszcze nie wiedziały:-) bo podobno dziąsła są dość charakterystyczne (jak się ma doświadczenie)- takie rozmiękczone...
Od początku kazała mi zmienić szczoteczkę na taką baaaardzo miekką z apteki, zrezygnować z nici jesli nie jest konieczna i na wszelki wypadek kazała kupić taki żel na dziąsła z wyciągiem z szałwi

Witajcie
Dzisiaj wstałam i wzieło mnie na pielegnacje heheh. Zrobiłam sobie maseczke, paznokietki u stóp (masakra ile mi to czasu zajeło ), potem golonko, mycie włosków :-D, normalnie godzinę siedziałam w łazience, potem sobie pomyslałam ze moze ja jakoś podswiadomie szykuje sie do porodu :eek:

Witajcie niedzielnie mamuski:-)

Witajcie
Dzisiaj wstałam i wzieło mnie na pielegnacje heheh. Zrobiłam sobie maseczke, paznokietki u stóp (masakra ile mi to czasu zajeło ), potem golonko, mycie włosków :-D, normalnie godzinę siedziałam w łazience, potem sobie pomyslałam ze moze ja jakoś podswiadomie szykuje sie do porodu :eek:

oo Agaciu poranek piekności sobie urządziłaś:-) nie wiem jak poradzilas sobie z paznokciami u stop - ja juz nie daje rady sama, po ostatnim krzywym obcieciu miesiac musialam je doprowadzac do porzadku:-D

Blizniaki ale masz sny:-D:-D:-D zwlaszcza ta kupa:-D:-D
Misiówka niezla ta Twoja kumpelka:-D jakbym mojemu taki nr odwalila to naprawde dostalby zawalu:-D

milej niedzielki;-)

Witam mamuski kochane:}

Mialam w nocy takie skurcze i bóle jak na miesiaczke,ze juz chcialam budzic mojego misia i myslec co dalej,ale po 1,5 godzinki przeszły i poki co jest spokojnie.....tak sie przestarszyłam....bo to troszke za szybko chyba....

Zaraz nadrabiam jak zwylke czytanie z wczorajszego wieczorku:}
A i mam pytanko macie tez takie wrazenie jakby dzidzia wam wpychała głowke coraz nizej i nizej....?????

Kankyina oj duuuuzo czasu mi zajeły paznokcie u stóp :-D

Misiówka no kolezanka the best :-D

Bliźniaki sen niesamowity ... usmiałam się nieźle.

A i mam pytanko macie tez takie wrazenie jakby dzidzia wam wpychała głowke coraz nizej i nizej....?????

Kana ja tak mam i dlatego musze lezec, aby mi sie dalej szyjka nie skracala od ucisiku:baffled: martwie sie tylko, bo jak leze z tylkiem na poduszkach to dzidzie mam na zoladku i boje sie, ze zmieni pozycje, bo dotad byla glowka w dol...
dobrze , ze co jakis czas ma czkawke to moge wyczuc gdzie jest glowka:-D

reklama
AGACIA no własnie o cos takiego mi chodzi.....dokladnie tak samo mam....czasem to az boli.... jejku wiem,ze to moze glupio zabrzmi,ale ciesze sie,ze nie tylko ja tak mam...hahahh

Do góry