kana161
Mama "terrorystek" :P
Aj to macie dobrze......ja doczytałam na stronce szpitala w którym mam rodzic w Gdańsku,ze trzeba mieć nawet swoje kosmetyki dla bobaska....pampersy oczywiście tez....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc grudniowki )
Ja rowniez jeszcze w dwupaku ) Nic sie u mnie nie zmienilo , z nerwami niestety tez . Ciagle mnie nosi , az mam normalnie ochote oprocz torby do szpitala , spakowac rowniez walizke mezowi No tragedia !!!
Aha, i mam nadzieje ze uda mi sie was poinformowac kiedy pojade do szpitala , bo niby mam cesarke na 5 grudnia rano, ale mam obawy ze przez te nerwy moze pojsc szybciej Przepraszam za moj grobowy ton, ale jest mi naprawde zle:-(
kochana nie denerwuj się tak . Co sie dzieję ze masz taki zły humorek ?Czesc grudniowki )
Ja rowniez jeszcze w dwupaku ) Nic sie u mnie nie zmienilo , z nerwami niestety tez . Ciagle mnie nosi , az mam normalnie ochote oprocz torby do szpitala , spakowac rowniez walizke mezowi No tragedia !!!
Aha, i mam nadzieje ze uda mi sie was poinformowac kiedy pojade do szpitala , bo niby mam cesarke na 5 grudnia rano, ale mam obawy ze przez te nerwy moze pojsc szybciej Przepraszam za moj grobowy ton, ale jest mi naprawde zle:-(
kochana nie denerwuj się tak . Co sie dzieję ze masz taki zły humorek ?