reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jeny strasznie mnie cos uciska w podbrzuszu, to taki ból jakby wlasnie cos na cos naciskalo i to tak nisko ze praktycznie na kosci... niewiem co to moze byc, jak siedze to tak nie ale jak wstaje to nie moge chodzic.

Co do torby to ja tak jak pisalam mam 2 torby i i tak ledwo sie zmiescilam, jeszcze jak bede jechac musze dopakowac kosmetyki i nieiem gdzie to zmieszcze a mam mniej niz na liscie Paoli. Mam np. tylko jedna paczke podkladów bella-one zajmuja kupe miejsca a przeciez moze mąz zakupic i dowiezc.Nie mam plynu na polog bo pytalam i polozna mowila ze plyn to w domu a do szpitala zwykle mydlo.nie mam tez laktatora,kocyka czy becika(daja szpitalny).
Mi bardzo duzo miejsca zajal szlafrok bo mam taki"puszysty" i reczniki

Cyprysiowa mi też najwięcej miesca zajął szlafrok :-) mam taki jak Ty puchaty.

A ja chyba muszę przepakować swoją torbę bo tak patrzę, że za dużo wzięłam. A przecież w każdej chwili i Misiek i mama i ktokolwiek inny może wszystko dowieźć albo kupić w aptece przy szpitalu. A ja wszystko zabrałam co miałam :-) I tak dopiero teraz jak patrzę na tą torbę to wiem, że przegięłam i jutro ją przepakuje.

Ciekawe jak Marzycielka :-)

Czesc grudniowki :))

Ja rowniez jeszcze w dwupaku :)) Nic sie u mnie nie zmienilo , z nerwami niestety tez . Ciagle mnie nosi , az mam normalnie ochote oprocz torby do szpitala , spakowac rowniez walizke mezowi:no: No tragedia !!!
Aha, i mam nadzieje ze uda mi sie was poinformowac kiedy pojade do szpitala , bo niby mam cesarke na 5 grudnia rano, ale mam obawy ze przez te nerwy moze pojsc szybciej:zawstydzona/y: Przepraszam za moj grobowy ton, ale jest mi naprawde zle:-(

Ja rowniez jeszcze w dwupaku :)) Nic sie u mnie nie zmienilo , z nerwami niestety tez . Ciagle mnie nosi , az mam normalnie ochote oprocz torby do szpitala , spakowac rowniez walizke mezowi:no: No tragedia !!!
Aha, i mam nadzieje ze uda mi sie was poinformowac kiedy pojade do szpitala , bo niby mam cesarke na 5 grudnia rano, ale mam obawy ze przez te nerwy moze pojsc szybciej:zawstydzona/y: Przepraszam za moj grobowy ton, ale jest mi naprawde zle:-(

Witam wszystkie mamusie

Ewushka wyślij mi sms-a w razie godziny "0":tak:

Ja też jeszcze jestem w dwupaku:-(, mam pomału już dość.... najgorsze te mdłoścci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

kochana nie denerwuj się tak :tak:. Co sie dzieję ze masz taki zły humorek ?

reklama
kochana nie denerwuj się tak :tak:. Co sie dzieję ze masz taki zły humorek ?

Maz, maz , i jeszcze raz maz...............normalnie czasami zastanawiam sie kto tu nosi ciaze i kto bedzie rodzil. Niby on rozumie hormony ciazowe ale tak naprawde to tylko teoria. Taki slogan, ze rozumiem. Kladzie sie pozno na wlasne zyczenie ( i mnie przy okazji tez bo nie umiem sama zasnac) a rano przez 2 godziny nie moze sie dobudzic. Doprowadza mnie tym do szewskiej pasji...wrrrrr

Do góry