M
marzycielka
Gość
Marzycielka powiedz mi kochana Ciebie nic nie boli? nie czujesz pachwin, czy brzucha bo ja już padam.... i jeszcze te mdłości, przez całą ciąże prawie nic mi nie było a teraz katastrofa:-(.
Czuję się raz tak a raz tak tzn. totalnie wykończona
moja mysia wróciła i jak zapytałam jak tam było to pierwsze zaraz chwaliła sie tym ze smoczek dzidzi kupiła :-) a potem mówi mam cos jeszcze i wyciąga butle ! Paweł sie smieje ze koniecznie chciała kupic ze nie tylko smoczek ale to tez chce miec dla dzidzi wiec kupili i dopiero na samym koncu pokazała co sobie kupiła !!
normalnie wzruszyłam sie ze tak sama od siebie kupiła dla dzidzi za swoje pieniązki
Gratuluję takiej słodkiej córeczki;-)
Witam wszystkie mamki wieczorową porą :-)
A tak wogóle to od jakiegoś tygodnia strasznie, ale to straaasznieeee mam spuchnięte nogi, szczególnie w kostkach, normalnie adidasy mam ciasne jak nie wiem co , i zaczynam się zastanawiać od czego to może być, bo widok tych ogromnych stópek jest nie za ciekawy :-(, takie mam banie ...
Ja mam całe stopy , dłonie i twarz też spuchnięte.
A my byliśmy w szpitalu na Izbie Przyjęć.
Mam ciśnienie 140/90 czyli górna granica i nie spada więc jutro mam kolejne KTG i jak ciśnienie się nie unormuje to może być wywoływany poród
Teraz biorę leki....
Ważne , że serduszko Lilii ( jej nowa ksywka) bije zdrowo i mocko;-)
A ja nie mam żadnych skurczy wykrywalnych na KTG
A to dla Was na rozluźnienie:
YouTube - Kasia K8 Roscinska na zywo