reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Gratuluje dziewczyny poznania plci ,ja jeszcze musze na to poczekac pol miesiaca :))) A sluchajac was , to mi sie straaaaasznnnnie dluzy:-D Ale pewne jest to ze chce poznac plec!
Poza tym mam pytanko....nie moge znalezc tej listy grudnowek:baffled: Chyba jakas zacofana jestem :-p:zawstydzona/y:

Cyprysiowa---dziekuje slicznie, faktycznie myszki przesympatyczne :tak: Tylko siebie nie zauwazylam;-):laugh2: Ale to moze dlatego ze nie pisze regularnie:-D Wiec chyba musze sie bardziej zmobilizowac:-)

Cyprysiowa , juz to naprawiam :) Termin mam na 14 grudnia , poki co :) i jeszcze nie wiem co za plec bedzie :)) Wszystko moze sie roztrzygnac 2 lipca , poniewaz bede miala usg...pozdrawiam cieplutko

Wiem, ze odpowiedzi na takie pytanie nie powinno się uzyskiwać na forum, a u lekarza. Niestety wizytę mam dopiero za tydzień, a do tego czasu nie chcę zeby to coś się powiekszyło.
Chodzi o to, ze dokładnie 3 tyg temu dostalam od lekarza Pimafucin na stan zapalny pochwy. Dokladnie 3 tyg miałam spokoj i teraz znów się przypętal, nie pomaga podmywanie Tantum Rosa ani smarowanie Clotrimazolem. Mam w szafie jeszcze jedno opakowanie tych globułek(to sa 3 sztuki)i nie wiem czy wziąźć. Głupio się do tego przyznac, ale w ciąży to jest moj 3 stan zapalny, pomimo tego, ze dbam o higienę. W ciąży nie mialam jeszce pobieranej cytologii bo za kazdym razem miałam to świnstwo. Zaaplikowac sobie te globułki czy czekac tydzień?

Wiem, ze odpowiedzi na takie pytanie nie powinno się uzyskiwać na forum, a u lekarza. Niestety wizytę mam dopiero za tydzień, a do tego czasu nie chcę zeby to coś się powiekszyło.
Chodzi o to, ze dokładnie 3 tyg temu dostalam od lekarza Pimafucin na stan zapalny pochwy. Dokladnie 3 tyg miałam spokoj i teraz znów się przypętal, nie pomaga podmywanie Tantum Rosa ani smarowanie Clotrimazolem. Mam w szafie jeszcze jedno opakowanie tych globułek(to sa 3 sztuki)i nie wiem czy wziąźć. Głupio się do tego przyznac, ale w ciąży to jest moj 3 stan zapalny, pomimo tego, ze dbam o higienę. W ciąży nie mialam jeszce pobieranej cytologii bo za kazdym razem miałam to świnstwo. Zaaplikowac sobie te globułki czy czekac tydzień?

Wiesz powiem Ci , że ja bym je zastosowała jeżeli były przepisane na takie właśnie zapalenia bo po co masz się męczyć.

Witajcie mamuśki:-)
Ale tu nowych wiadomości. Gratuluje synka i córeczki:-) Ja jeszcze będę musiała poczekać do końca lipca bo wtedy mam kolejną wizyte. Byłam w środe, wyniki badań wyszły bardzo dobrze i też w końcu Luteinę mogę odstawić:happy:.

Agawar a nie możesz zadzwonić do swojego lekarza i zapytać?? Myśle że tak by było chyba najlepiej.

reklama
No własnie, ze nie moge zadzwonic bo p. doktor jest na urlopie.Mnie chodzi o to, czy to nie zaszkodzi, ze znów te same tabletki sobie zaaplikuje.

Do góry