M
marzycielka
Gość
Yoka serdecznie Ci Gratuluję córeczki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, ze odpowiedzi na takie pytanie nie powinno się uzyskiwać na forum, a u lekarza. Niestety wizytę mam dopiero za tydzień, a do tego czasu nie chcę zeby to coś się powiekszyło.
Chodzi o to, ze dokładnie 3 tyg temu dostalam od lekarza Pimafucin na stan zapalny pochwy. Dokladnie 3 tyg miałam spokoj i teraz znów się przypętal, nie pomaga podmywanie Tantum Rosa ani smarowanie Clotrimazolem. Mam w szafie jeszcze jedno opakowanie tych globułek(to sa 3 sztuki)i nie wiem czy wziąźć. Głupio się do tego przyznac, ale w ciąży to jest moj 3 stan zapalny, pomimo tego, ze dbam o higienę. W ciąży nie mialam jeszce pobieranej cytologii bo za kazdym razem miałam to świnstwo. Zaaplikowac sobie te globułki czy czekac tydzień?