blizniaki2000
Fanka BB :)
Cyprysiowa, mąż Ci zrobi okład i buba sie zagoji.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cyprysiowa, mąż Ci zrobi okład i buba sie zagoji.:-)
A od kiedy gin powinien badać szyjkę macicy? Bo mi przy ostatniej wizycie tylko usg robił, a dolnych partii nie sprawdzał.
ja tez juz jestem po wizycie u gina i mam niewielkie rozwarcie ale zewnetrzne czy jakies niepamietam dokladnie a nieznam sie na tym ale ogolem wszystko oki za tydzien mam odstawic nospe i nawet jak mnie bedzie brzuszek bolal to niemam brac
hahaha ale sie uśmiałam....Cyprysiowa, mąż Ci zrobi okład i buba sie zagoji.:-)
A ja mam ostatnio cięzkie dni ale was wszystkie gorąco pozdrawiam.
Myszqa, serdecznie dziękuję. Z tymi niespożytymi siłąmi wiecznym uśmiechem to róznie bywa, ale dzisiaj to ktoś mi chyba szaleju do herbatki dodał, bo ciągle piep... jak potłuczona, nawet mąż mnie nie poznaje, moze to przypływ adrenalinki przed porodem:-)Bliźniaki ------> uwielbiam Cię po prostu!!! Jesteś moją idolką. Ze swoimi niespożytymi siłami i wiecznym uśmiechem
Ola nie martw sie na zapas, na pewno będzie dobrze i zobaczysz, ze to co dzisiaj nazywasz złą wiadomością w rezultacie okaze sie dobrą, przecież lepiej, ze porobią Ci badania i będą wiedzieli co i jak. No i gratuluję superowego widoku na usg:-)otóż dobra...wszystko ok,mały rosnie dobrze, ułóżenie ok, wód dużo i....własnie sobie patrze na zdjecie sisiorka mojego synka ) i nacieszyc sie nie moge..od 24tc mówił mi lekarz ze chłopak ale dzis w końcu ja sama moim okiem mogłam to dostrzec
zła wiadomośc to taka ze w związku ze mam ta nieszczęśliwą astme, lekarz wysłał mnie na dodatkowe badania na zakrzepicę,bo niedawno jakas pacjentka zmarła na to w Ostródzie-niestety niedociagniecia spowodowane brakiem badań..i troszke mnie tym wystraszył, ale trzeba mysleć pozytywnie i unikac stresu...
Bliźniaki ------> uwielbiam Cię po prostu!!! Jesteś moją idolką. Ze swoimi niespożytymi siłami i wiecznym uśmiechem
hahaha nie mogę z Was dziołchy normalnie.....Jeny musze isc spac bo przeczytalam " jestes mała idiotką" i sobie mysle co na to Blizniaki hehehe...
Blizniaki a ten oklad to z czego ma mi zrobic? Z bambusa?