reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A od kiedy gin powinien badać szyjkę macicy? Bo mi przy ostatniej wizycie tylko usg robił, a dolnych partii nie sprawdzał.

Dla mnie to troszkę dziwne, bo jestem przyzwyczajona, że moja ginka każdą wizytę zaczyna od badania ginekologicznego, a potem mamy usg. No a na tym etapie ciąży to już w szczególności wydaje mi się to ważne.

ja tez juz jestem po wizycie u gina i mam niewielkie rozwarcie ale zewnetrzne czy jakies niepamietam dokladnie a nieznam sie na tym:zawstydzona/y: ale ogolem wszystko oki za tydzien mam odstawic nospe i nawet jak mnie bedzie brzuszek bolal to niemam brac :sorry2:

Super, że wszystko oki. Ja tez mam już nie brać nawet przy skurczach. To znak, że zbliżamy się do godziny zero :-D

Agatkas - bardzo się cieszę, kochana, że to nic powaznego. Szkoda tylko, że niepotrzebnie sie stresowałaś!

Fajnie macie z tym seksem ;-)Mój mężulek to się nie chce dać namówić:sorry2: Dam mu jeszcze z tydzień, niech ma tego swojego strzelca, a potem to przyprę go do muru :-D

dobra jakos tam nadrobiłam zaległosci w czytaniu hihi
w koncu i ja po wizycie..sa i dobre wiadomosci, ale i niestety złe :/
otóż dobra...wszystko ok,mały rosnie dobrze, ułóżenie ok, wód dużo i....własnie sobie patrze na zdjecie sisiorka mojego synka :)) i nacieszyc sie nie moge..od 24tc mówił mi lekarz ze chłopak ale dzis w końcu ja sama moim okiem mogłam to dostrzec :rofl2:
zła wiadomośc to taka ze w związku ze mam ta nieszczęśliwą astme, lekarz wysłał mnie na dodatkowe badania na zakrzepicę,bo niedawno jakas pacjentka zmarła na to w Ostródzie-niestety niedociagniecia spowodowane brakiem badań..i troszke mnie tym wystraszył, ale trzeba mysleć pozytywnie i unikac stresu...
a co tych dwóch imion...my dajemy tylko jedno :)) Maksymilian

Cyprysiowa, mąż Ci zrobi okład i buba sie zagoji.:-D:-)
hahaha:-D:-D:-D ale sie uśmiałam....:-D

pytia ja na ostatniej wizycie też nie miałam badanej szyjki....tylko usg....;-)

Cyprysiowa powodzonka w tajnej misji...:-)

Ola2in1 nie stresuj się....to chyba dobrze że masz zlecone te badania....jesli wyjdą nieciekawie to przynajmniej lekarze będą wiedzieć co robić dalej....;-)

Bliźniaki ------> uwielbiam Cię po prostu!!! Jesteś moją idolką. Ze swoimi niespożytymi siłami i wiecznym uśmiechem :-D
Myszqa, serdecznie dziękuję. Z tymi niespożytymi siłąmi wiecznym uśmiechem to róznie bywa, ale dzisiaj to ktoś mi chyba szaleju do herbatki dodał, bo ciągle piep... jak potłuczona, nawet mąż mnie nie poznaje, moze to przypływ adrenalinki przed porodem:-)

otóż dobra...wszystko ok,mały rosnie dobrze, ułóżenie ok, wód dużo i....własnie sobie patrze na zdjecie sisiorka mojego synka :)) i nacieszyc sie nie moge..od 24tc mówił mi lekarz ze chłopak ale dzis w końcu ja sama moim okiem mogłam to dostrzec :rofl2:
zła wiadomośc to taka ze w związku ze mam ta nieszczęśliwą astme, lekarz wysłał mnie na dodatkowe badania na zakrzepicę,bo niedawno jakas pacjentka zmarła na to w Ostródzie-niestety niedociagniecia spowodowane brakiem badań..i troszke mnie tym wystraszył, ale trzeba mysleć pozytywnie i unikac stresu...
Ola nie martw sie na zapas, na pewno będzie dobrze i zobaczysz, ze to co dzisiaj nazywasz złą wiadomością w rezultacie okaze sie dobrą, przecież lepiej, ze porobią Ci badania i będą wiedzieli co i jak. No i gratuluję superowego widoku na usg:-)

Moje bateryjki na dziś już sie trochę wyczerpały, wiec lecę się ochlapać i spać albo chociaż poleżeć.
Życzę samych fajnych snów i udanych seksików, kto ma siłę:-)

no w sumie dziewczynki macie racje :) ja chyba za bardzo jeszcze w eufori jestem żeby myslec w miare racjonalnie :] nawet nie przypuszczałam,ze ten widok tak mnie ucieszy :rofl2: lepiej wiedzieć wcześniej niz przy porodzie miały by wyjść komplikacje...jakie by te wyniki nie były, to i tak będzie lepiej z nimi niz bez nich....
dziekuje wam za miłe słowa otuchy i uciekam spac..albo jeszcze pokorzystam troszke z tak dobrego humorku :rofl2::rofl2::rofl2:
dobranoc i miłych snów...tylko nie szalejcie tak znowu z trojaczkami czy tez Obamą :p

reklama
Do góry