blizniaki2000
Fanka BB :)
Agatkas, i po co były nerwy, czasami lepiej za dużo nie czytać i nie myśleć. Cieszę sie, ze wszytsko się wyjaśniło.
Dagulla, podziwiam kondycję![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dagulla, podziwiam kondycję
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeny dziewczyny rozebrac mi sie nie dacie nawet
YOKA, Madzienka dziekuje za smski.
Nic mi nie jest, brzuch tak duzy jaki był
Wczoraj moj mezuch wzial wolne wiec caly dzien praktycznie nie zagladalam a wieczorem mnie wkurzył bo poszedl z kumplem sie spotkac a tak sie cieszylam ze ma wolne az sie poryczalambyl na sczescie tylko godzinke... Dzis rano wstalam i stwierdzilam ze nie mam ochoty siedziec kolejny dzien sama w domu wiec sie ubralam i wbiłam do kolezanki, termin ma na 16.12 wiec mialysmy o czym gadac. Wracajac od niej wyjelam telefon z torby, patrze a tam sms od Madzienki, odpisalam jej ale chyba jescze nie dotarla na forum z informacja bo wlasnie dostalam smska kolejnego od Yoki :-)
Witam!!!
Przełożyli mi termin na 17.11. :--
-(. A tak się cieszyłam, że dziś się dowim nowych wieści od Zuzi.
Dziewczyny ponawiam pytanie: Do ilu dni można spokojnie przenosić ciążę? Kiedy wywołują poprzez oxy?
Od kiedy zaczynam macierzyński??
opcja A:
Od - terminu porodu - mimo, że nie urodzę?
opcja B:
Czy jestem na zwolnieniu lek. doputy - dopuki nie urodzę i wtedy zaczynam macierzyński?? (nawet po terminie)
PLEASE o ODP.
A jak pójdę do lekarki 17.11 - to może dać mi zwolnienie lekarskie na miesiąc- czyli do 17.12 ??????? (mimo że mam termin na 12.12) Zależy mi na długim zwolnieniu - nie chcę rozpoczynać wcześniej macieżyńskiego - jeśli nie urodzę - a słyszałam, że tak się dzieje....
Jeśli coś wiecie to bardzo proszę o odpowiedź - będę wdzięczna...