Skończone 36 tc:-)Kiedy mozna juz bezpiecznie rodzic, w 37 czy 38tc?![]()
reklama
Ale przecież na Twoim suwaczku pokazuje że masz juz koniec 37 tc....:-) Twoja ciąża jest młodsza od mojej tylko o 3 dni a ja jestem już w 38 tc...uu to byle do piatku. Dzięki Yoka.
No ale Tobie zaczął sie już 37....masz 36tc i 5 dni...czyli 5 dni z 37 tc....ciąża trwa 40 tygodni....ja mam pierwszy dzień z 38tc a do porodu 20 dni czyli wszystko sie zgadza....ktoś wprowadził Cie w błąd kochana....:-)A ja mysle, ze skonczony 36tc bedzie wowczas kiedy zacznie się 37.Tak mi kiedyś ktoś tłumaczył.
blizniaki2000
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny za wsparcie, jakoś na razie daję radę z tą pracą i jak mam wolne, to już mnie do niej ciągnie, ale jak jest taki dzień jak dzisiaj, to mam wszystkiego dość.
Na szczęście udało mi się chwilę pospać i trochę zregenerowałam siły, teraz czekam na moich panów, bo jeszcze nie wrócili z tego cyrku.
Paola, fajnie ze udało Ci sie pozytywnie załatwić sprawę i niestety też tak mam, ze najpierw się niepotrzebnie denerwuję, a potem sprawa się wyjaśnia i jest ok.:-)
Agawar, mi też sie wydaje, ze Ty już masz skończony 36 tydzień + kawałek 37 tygodnia zaliczony, także spokojnie możesz rodzić.:-)
Na szczęście udało mi się chwilę pospać i trochę zregenerowałam siły, teraz czekam na moich panów, bo jeszcze nie wrócili z tego cyrku.
Paola, fajnie ze udało Ci sie pozytywnie załatwić sprawę i niestety też tak mam, ze najpierw się niepotrzebnie denerwuję, a potem sprawa się wyjaśnia i jest ok.:-)
Agawar, mi też sie wydaje, ze Ty już masz skończony 36 tydzień + kawałek 37 tygodnia zaliczony, także spokojnie możesz rodzić.:-)
reklama
No ale Tobie zaczął sie już 37....masz 36tc i 5 dni...czyli 5 dni z 37 tc....ciąża trwa 40 tygodni....ja mam pierwszy dzień z 38tc a do porodu 20 dni czyli wszystko sie zgadza....ktoś wprowadził Cie w błąd kochana....:-)
Dziękuję Ci Yoka za oświecenie mnie!!!! Teraz zaczynam rozumieć :-)
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)