reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Właśnie wróciłam ze spacerku od mojej mamy i Szymuś dostał 2 wyprawki (koszulka+kaftanik+śpioszki+czapeczka+łapki niedrapki) i dopiero teraz poczułam, że mamy wszystko:-D!!! kolorek uni sex biały r.62 i kremowy r.56 (czyżby babcia dalej wierzyła, że to może jednak być Zosia...)

Przepraszam jednak nie wszystko!-świadomie nie kupiliśmy łóżeczka ani materacyka ale to po ok 1 miesiącu od narodzin - na razie starczy kołyska

Ostatnia edycja:
anoli - dzięki wielkie już znalazłam ten kupon, zaraz go sobie wypełnię, a następną torbę dostaniesz w szpitalu teraz jak się dzidzia urodzi chyba taką "porodową", potem przy wypisie chyba dla dzidzi kolejną i następną jak dzidzia skończy 6 miesięcy, hehehe, a ostatnią to nie wiem jak, chyba ci przyślą, hehehe

Hej dziewczynki!

A ja mam właśnie załamkę:( Odebrałam te wyniki wymazu i wprawdzie wyszło mi że GBS (czyli tego paciorkowca) nie wyhodowano, ale za to mi wyszło jeszcze takie coś:
W warunkach tlenowych wyhodowano:
1. Escherichia coli - obfity
2. Enterococcus sp. - obfity

Zadzwoniłam do gina to mi nic nie powiedział tylko kazał przyjść na 15 jutro:(

No i teraz się martwię:(:-:)szok:

Miała któraś z was takie coś???

Normalnie jestem strasznie zdenerwowana, całą ciążę wszystko w porządku a tu nagle takie coś:(

Villemo nie wiem czy to przez wczorajsze posty, ale nasnilo mi sie w nocy ze mi zeby powypadaly, a to wrózy smierc w rodzinie i tak sie teraz martwie:-:)-:)-(

Nie martw sie, to tylko sen.
Miałam wiele razy podobne sny i nic się nie wydarzyło, ostatni straszny sen to płonący kościół niby miała spotkać mnie tragedia której nie jestem w stanie ominąć i nic się nie wydarzyło...

Witajcie Kobietki

Niedawno wróciłam z pracy i trochę nadrobiłam zaległości z całego dnia, ale nawet nie odpisuję, bo nie mam siły, a w pracy nie było nawet chwilki, zeby do Was zajrzeć.
Mężu poszedł z chłopakami do cyrku, a ja sie chyba chwilę zdrzemnę.
Niestety Agatkas, ale nie wiem co ten wynik oznacza, ja też dzwoniłam dzisiaj do swojego lekarza, bo miał być mój wynik, ale powiedział, że będzie dopiero jutro.

Czyli Bepanthenem Krem nie można smarowac brodawek:-(????
Musze kupić maść:baffled:

Tak mi mówiła pani w aptece.
Poszperałam w necie i niby wolno stosować w ciąży i podczas karmienia maść mi krem. Zgłupiałam i sama niewiem co o tym myśleć. Jedno jest pewne na 100% bez zgody lekarza nie wolno stosować maści Bepanthen Plus (tak pisze w ulotce)

Misiówka życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla córci

witajcie wieczorkiem :-D
ja jakoś nie miałam dziś czasu żeby do was zaglądnąć ale juz jestem i nadrobiłam zaległości :tak:
Yoka wielki szacun za leczenie kanałowe bez znieczulenia :tak::tak::tak:
Misiówka zdrówka życzę dla córci :tak:

reklama
Agatkas nie mam pojecia co to za badania i wyniki sprobuj znalezc cos w necie:tak:

Misiówka to sie troche sprawa z torbami wyjasnila:tak::-D

blizniaki masz racje korzystaj z okazji i idz sie zdrzemnij, pewnie masz za soba jak zwykle aktywny dzien:-)

villemo czekam na fotki:-)

Do góry