reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Arlets - a jeśli chodzi ci o zagrożenie dla dziecka, to może się np. udusić jeśli odpłyną wszystkie wody płodowe lub będzie ich za mało.

Cyprysiowa współczuję, może przyjmij gościa w szlafroku;-), albo wypchnij chłopaków do miasta.

sawka mam nadzieję, że pralka ma chwilowe problemy

Arlets ja bym kupiła testy w aptece i sprawdziła.

pola Yoka ma rację powinnaś załatwić sprawę ze sklepem, może się uda i wam wymienią w ramach gwarancji.

Misiówka zamierzam połamać tę deskę :-D tylko jakoś mi jej szkoda, ja mam czasem takie głupie wstawki:baffled:.

Misiówka kochana moze ty rozwiejesz moje watpliwości, od kilku dni zastanawiam sie co zrobic z wit D3. Podawac czy nie. W pl jest ona obowiazkowa a tu robia wielkie oczy. Ponoc to z powodu różnego klimatu:tak: Przeczytalam juz tyle opini matek i lekarzy ze głowa mi puchnie od informacji:rofl2: i dalej jestem w kropce:baffled: A ty podawalas swojej coreczce?

widze że nie tylko ja mam problemy z mężem :wściekła/y: jednak sądze że zadna z was nie miała tak ciekawej nocy jak ja..jedna wielka kłótnia jeden wielki stres :-( co niestety miało wpływ na maluszka..i boje się czy przez tą całą nieprzyjemną sytuacje brzdąc nie będzie chciał już wychodzic bo...strasznie boli mnie (okolice) podbrzusze-dziwne uczucie...mały strasznie się wypycha,czuje nóżki co raz niżej...dziwnie mnie kręgosłup pobolewał,a co do śluzu to....pare dni temu był jeszcze biały konsystencji budyniowatej :-p(sorry za szczegóły) a teraz jest wodnisty...i troszke go jest....no i brzuszek stwardniał....ale narazie cierpliwie leże i czekam co przyniesie jutro....
miłego wieczorku mamuśki....

anoli - ja Misi podawałam i zamierzam teraz też podawać - siostra Roberta jest pediatrą ma mi ją wypisać i teściowa przywiezie jak będzie jechać, Nie wyobrażam sobie nie podawać jej w Angii, gdzie jest tak mało słońca na co dzień, a opieka ortopedyczna jest na szczątkowym poziomie, przecież nawet jak dziecko będzie miało krzywicę to nikt się nim tu nie zajmie!! Mam kilka koleżanek, których dzieci mają wyraźne wady postawy i w Pl zalecają leczenie, buty ortopedyczne i ćwiczenia, a tutaj nikt nie widzi, że dziecko ma poważny problem.... nawet nie będę się w to zagłębiać, bo dla mnie to jest poprostu żenujące. Bardziej mnie zastamnawia czy podawać witaminę K, która z kolei w Pl jest niepodawana .... muszę to jeszcze skonsultować z siostrą Roberta, bo z tego co wiem, mogę się nie zgodzić poprostu na jej podawanie, ale zobaczę najpierw co powie Danusia.

Ola2in1 - nie nakręcaj się ja mam takie objawy już od 2 tygodni, hehehe, skurczy nawet nie obserwuję, bo mi się znudziło poprostu, a i tak pewnie urodzę 2 tygodnie po terminie, hihihi.

Misiówka, ale masz nastawienie z tym przenoszeniem maluszka:-D. Ja nie dopuszczam myśli, że miałabym tak długo przenosić.
A tak z ciewkawości, na Wyspach nie można kupić wit d3?

reklama
bardziej mnie to zmartwiło niż nakręciło, bo ból wręcz uniemożliwiał chodzenie :crazy:
ale dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam tego typu objawy :)

Do góry