reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

widze ze u was sie bardzo dużo dzieje:-)
paola27 bardzo ci współczuje z tym wózkiem ale wszystko bedzie dobrze.
Ja jeszcze nie kupiłam wózka bo narazie kasy brak:sad:

reklama
Paola to JANE slalom pro?????? i sprowadzałaś go z hiszpanii???

:-:)-( kupiłam go normalnie w Polsce- z tego co wiem to w Polsce nie produkuje się tych wózków-a w sklepach nie mają części poszczególnych do wózków-a jedynym importerem jest Kraków-ale wiecie ile trzeba czekać na jakąś część:-:)-(

Bliźniaki no właśnie jutro spróbuje zadzwonić i do sklepu gdzie kupowałam i do tego Krakowa-ale jestem przekonana, ze jak Mała przyjdzie naświat to części jeszcze nie będzie:-:)-(

Po pierwsze to powiedz czy sprawdzaliście ten wózek w sklepie???
Po drugie zadzwoń do sklepu w którym go kupiliście i powiedz jak wygląda sprawa...jeśli go nie sprawdzaliście to powiedz że po rozpakowaniu część była juz uszkodzona i ze zaraz rodzisz i jesteś w kropce........i jeszcze jedno to że wózek jest produkowany w hiszpanii to nie oznacza że w polsce nie ma do niego części bo przeciez jest w ciągłej sprzedazy....i jakbys miała zasadna reklamacje to musza Ci to załatwić w ciągu 14 dni ;-)...

Po pierwsze to powiedz czy sprawdzaliście ten wózek w sklepie???
Po drugie zadzwoń do sklepu w którym go kupiliście i powiedz jak wygląda sprawa...jeśli go nie sprawdzaliście to powiedz że po rozpakowaniu część była juz uszkodzona i ze zaraz rodzisz i jesteś w kropce........i jeszcze jedno to że wózek jest produkowany w hiszpanii to nie oznacza że w polsce nie ma do niego części bo przeciez jest w ciągłej sprzedazy....i jakbys miała zasadna reklamacje to musza Ci to załatwić w ciągu 14 dni ;-)...

Wózka nie sprawdzaliśmy w sklepie-był zapakowany w dwóch pudłach-kupiliśmy go już ze trzy tyg.temu i tak stał nie rozpakowany-z tymi częściami to zobaczymy jutro jak zadzwonię:baffled::baffled::baffled:oby były........:baffled:

jeny ale mi dalyscie do myslenia ta pełnia :) ciekawe ile z nas sie w srode rozpadnie ;-) Kurcze ja mysle ze jednak chyba nie urodze jescze bo przeciez ja dopiero 37tydz. a w 37 czesto sie nie rodzi, czesciej chyba w 38...
Marzycielko, a ja myslałam, ze to nie w czasie pełni, a nowiu rozpoczynają się porody;-)

Na pewno w czasie pełni ;-)Ale mamy nieco rozbieżne dane z różnych stronek internetowych. Na tej piszą, że pełnia 12, czyli w środę.
Fazy Księżyca
Więc 12-13 to gorące dni ;) A ja 13 mam wizytę, może zacznę rodzić u mojej ginki, haha. Tyle, ze mężuś zabronił i powiedziałam, ze nigdzie ze mną jeszcze nie jedzie, mądrala, hahahahah.

Witajcie;
patrzę za okno i wierzyć mi się nie chce, że taka piękna pogoda w listopadzie jest.
Ja dzisiaj zamierzam iść na długi spacerek i objadać się rogalami do oporu.

Zazdroszczę tych spacerków, pogoda piękna, a ja uziemiona w domku. Nie dość, że ginka przykazala jeszcze do czwartkujak najwięcej leżeć i się oszczędzać, to jeszcze zaraziłam się od Jaśka i rozłożyło mnie przeziębienie:angry:

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Dziewczyny normalnie się załamie za chwilę-rozkładaliśmy z Mężem wózek i on za mocno chciał przykręcić i pękła taka część w stelażu

Spokojnie, Paola, pogadaj ze sprzedawcą. Niech przyjmnie reklamację i wymieni Ci wózek na inny, skoro jest nieużywany, macie oryginalne opakowanie, a usterka pojawiła się jeszcze przed pierwszym użyciem.

No i witam nowe mamuśki grudniowe :-)

Witam z wieczorka.

Paola wspolczuje sytuacji wozka. mi zawsze sie takie rzeczy przytrafiaja wiec wiem co czujesz:-(

Ja jestem zla jak osa na mojego meza.
Wczoraj przez ekscesy porodowe zasnelam okolo 2 w nocy dopiero, wstawalam jescze 2 razy na siku i oczywiscie meczylam sie z zasnieciem a o 7 cypi zrobil pobudke wiec spalam niecale 5 godzin.caly dzien chodze po scianach, oczy podkrazone i marze o tym zeby polozyc cypriana spac i zasnac...mowilam oczywiscie malzonkowi zanim wyszedl do pracy ze chce juz 19.30 i jak sie poloze to do jutra nie wstane. Moj jest w pracy do 24.00, nagle dzwoni mi telefon i moj Adrian mowi ze dzis konczy szybciej (o 22) wiec ja na to ok a on dalej ... i bede z kolega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo sie na piwo juz umawiamy i umawiamy, zostanie u nas choc mowi cos o taksowce ale zostanie, po drodze podjedziemy gdzies na stacje po piwko i bede :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak go nie zabić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ledwo oczy trzymam!! Zaraz po wieczorynce klade malego i sie walne na te 2 godziny chociarz a potem bede cierpiec i modlic sie aby kolega uparl sie na taxi i w ogole spieszyl sie do domu:angry:

reklama
Do góry