reklama
M
marzycielka
Gość
Acha Marzycielka co jest 13.11 ???
Będzie Pełnia Księzyca kiedy to najwięcej porodów się odbywa;-):-)
Asia20 witaj:-)
Agacia82
Mami :)
Będzie Pełnia Księzyca kiedy to najwięcej porodów się odbywa;-):-)
Asia20 witaj:-)
Aaaaaaa :-), myslałam ze pełnia jest w środe .
M
marzycielka
Gość
kana161
Mama "terrorystek" :P
Widzę ,że mamuśki się troszkę ożywiły...hhahaha
kana161
Mama "terrorystek" :P
Oglądałam sobie właśnie nasze zdjąteczka od początku....jejku tak się naśmiałam....takie malutkie brzuszki miałyśmy.....
Marzycielka napatrzec sie nie moglismy z moim misikiem na Twoje dogi na kanapie..hahaah
Agacie i Sawke z takim drobniutkim brzusiem tez znalazłam.....
Jednym słowem bylysmy boskie hahahaha no i jestesmy nadal
Marzycielka napatrzec sie nie moglismy z moim misikiem na Twoje dogi na kanapie..hahaah
Agacie i Sawke z takim drobniutkim brzusiem tez znalazłam.....
Jednym słowem bylysmy boskie hahahaha no i jestesmy nadal
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Co do mojego plamionka to moze dlatego sie tak denerwuje bo w ten sposob zaczal sie moj 1 porod i jak wczoraj z mezem to zobaczylismy to zbledlismy
Wtedy mialam plamienie, tez sama krwia tylko ciut wiecej i jak zadzwonilam do poloznej to mi powiedziala ze cos sie zaczyna dziac juz z szyjka ale moze to potrwac jescze troche wiec mam nie reagowac ale wtedy zaczelam mocniej krwawic i pojechalam do szpitala rodzić.
Teraz jak bylam spotkac sie z polozna to tez mowila ze tak sie moze zaczac, malym plamieniem bo to szyjka sie rozwiera i czasem poplami. Dlatego niewiem na czym stoje. Z jednej strony to bylo naprawde malutko i jednorazoweo, narazie sie nic nie dzieje wiec czekam dalej.
Zaraz skladam łóżeczko bo wczoraj zalowalam ze nie zdaze w tym uczestniczyc
Poza tym w sobote ide na 60 cioci i bedzie super wyżerka wiec szkoda byloby przegapic Zreszta ciocia juz zapowiedziala ze dostane tort i ciasta do domu jescze zeby przed porodem podjesc
Co do fredki to my zastanawiamy sie miedzy nia a kotkiem. Ja jestem mega kociara ale niewiem czy nie lepiej takie poł klatkowe, pol biegajace zwierzatko. Psa niestety nie mozemy bo mieszkamy w centrum miasta gdzie nie ma miejsc na spacery ...w sumie jest park ale przeraza mnie zbieranie po psiaku nieczystosci
Wtedy mialam plamienie, tez sama krwia tylko ciut wiecej i jak zadzwonilam do poloznej to mi powiedziala ze cos sie zaczyna dziac juz z szyjka ale moze to potrwac jescze troche wiec mam nie reagowac ale wtedy zaczelam mocniej krwawic i pojechalam do szpitala rodzić.
Teraz jak bylam spotkac sie z polozna to tez mowila ze tak sie moze zaczac, malym plamieniem bo to szyjka sie rozwiera i czasem poplami. Dlatego niewiem na czym stoje. Z jednej strony to bylo naprawde malutko i jednorazoweo, narazie sie nic nie dzieje wiec czekam dalej.
Zaraz skladam łóżeczko bo wczoraj zalowalam ze nie zdaze w tym uczestniczyc
Poza tym w sobote ide na 60 cioci i bedzie super wyżerka wiec szkoda byloby przegapic Zreszta ciocia juz zapowiedziala ze dostane tort i ciasta do domu jescze zeby przed porodem podjesc
Co do fredki to my zastanawiamy sie miedzy nia a kotkiem. Ja jestem mega kociara ale niewiem czy nie lepiej takie poł klatkowe, pol biegajace zwierzatko. Psa niestety nie mozemy bo mieszkamy w centrum miasta gdzie nie ma miejsc na spacery ...w sumie jest park ale przeraza mnie zbieranie po psiaku nieczystosci
reklama