reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Zapominajka a my wczoraj właśnie kupiliśmy z misiaczkiem superaśne żelazko.....teraz się śmiałam,ze będę wszystko prasowała co się da hahahaa
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zapominajka a my wczoraj właśnie kupiliśmy z misiaczkiem superaśne żelazko.....teraz się śmiałam,ze będę wszystko prasowała co się da hahahaa
To zazdroszczę. Ja właśnie szperam po allegro w poszukiwaniu czegoś, ale sama nie wiem, czego chcę, więc wybór będzie ciężki
kana161
Agawar to tylko pozazdrościć.....ze masz takiego pana "naprawiacza" w domku....:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agawar no ja właśnie też moją deskę przeklinam i gdyby to ona się popsuła - miałabym powód do świętowania, a tu jak na złość.
W kwestii deski to ja postanowiłam, że jesli do końca roku moja obecna wytrzyma to ją własnoręcznie złamię.
W kwestii deski to ja postanowiłam, że jesli do końca roku moja obecna wytrzyma to ją własnoręcznie złamię.
Witajcie mamuśki!!!
Nadrobiłam(jak zwykle) zaległości...
My wczoraj bylismy na 12 urodzinach sieci komórkowej i tak zeszło się że w domciu byliśmy dopiero o 2.30, więc dzisiaj pospalismy
Niedawno jedlismy śniadanko a Wy juz po obiadkach
Poza tym u nas w porządeczku, bóle podbrzusza na razie dały mi spokój i śpię wyśmienicie:-)
Misiówka obiecuje poprawę
Jestem za obecnym wątkiem
Życzę Wam miłego dzionka
Aaaaa i witam nową grudnióweczkę - Asia20
Nadrobiłam(jak zwykle) zaległości...
My wczoraj bylismy na 12 urodzinach sieci komórkowej i tak zeszło się że w domciu byliśmy dopiero o 2.30, więc dzisiaj pospalismy
Niedawno jedlismy śniadanko a Wy juz po obiadkach
Poza tym u nas w porządeczku, bóle podbrzusza na razie dały mi spokój i śpię wyśmienicie:-)
Misiówka obiecuje poprawę
Mamy 3:2 za nie zakladaniem nowej listy-prosze dalej glosowac.
Jestem za obecnym wątkiem
Życzę Wam miłego dzionka
Aaaaa i witam nową grudnióweczkę - Asia20
kana161
Witam serdecznie mocko Madzienkę:* już jakoś dlugo nie spotkałam Cie na klikaniu....zresztą ja tez ostatnio troszkę zamulkam.....
My z misiaczkiem idziemy na spacerek.....do napisania pozniej mamuśki:*
My z misiaczkiem idziemy na spacerek.....do napisania pozniej mamuśki:*
reklama