blizniaki2000
Fanka BB :)
dzięki Agatkas, teraz to już spokojna jestem, bo tylko tego wyniku nie byłam pewna. w takim razie wszystkie wyniki wyszły mi super.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytia ten link do olejku nie działa, a bardzo bym chciała wiedzieć jaki zakupiłaś![]()
no właśnie też się ostatnio zastanawiałam co z Anią i ciesze się że u niej na razie wszystko okNapisałam smska do Ani i odpowiedziała, ze jest jeszcze w "dwupaku", ale ma problemy z internetem i nie ma jak pisac. Dzisiaj jedzie do kardiologa, bo cos nie tak z pulsem, no i ma pokazac jakies wyniki na tarczycę, od 3 tygodni strasznie puchnie. Obiecuje, ze niedługo się odezwie.
daj znać po wizycieDzisiaj mam wizytę, ale pewnie mój gin powie, że ciąża nie może być lekka przez cały czas skoro nazywa się ciążąehhhh Ale tyle dobrze że dzisiaj mam USG więc pooglądam sobie moją wiercipiętkę
![]()
Dobrze że z Agacią wszystko okAgacia82 napisała, że u nich wszystko dobrze. Niestety popsuł im się internet i nie wie kiedy będzie już działał, ma nadzieję, że jutro.
Pozdrawia i przesyła buziaki!
witaj :-)Witam!
Ja też jestem grudniowa - termin na 28 . Zaglądałam do was czasami, ale tylko z boku i wreszcie się odważyłam odezwać.
a ja ostatnio mam ciężkie noce:-( jakoś nie mogę spać a i Lenka tak się w nocy rozpycha że mnie co chwila budzi... pocieszam się że już niewiele zostało...
a teraz jestem już po pracyod godziny siedzę w domu
mam nadzieje że nie będę potrzebna
dziś w nocy przyjeżdża moje kochanie więc na weekend was opuszczę, bardzo się za nim stęskniłam...
jakoś powiem ci szczerze że na szaleństwa ostatnimi czasy nie mam ochoty...No w drodze wyjątku wybaczymy Ci tą weekendową nieobecnośćTylko nie poszalejcie za bardzo
![]()
Odnośnie herbatki z malin, to też się zastanawiam, kiedy zacząć pić. Mówią, że odo 36 tygodnia, więc dla mnie od soboty, ale sama nie wiem, bo wolałabym skończyć przynajmniej 37 tygodni, żeby rodzić. A nie wiecie, jak szybko herbatka działa, tzn. po jakim okresie picia pojawia się rozwarcie?
Cyprysiowa - u mnie przepis na parzenie na opakowaniu mówi, że jedną łyżkę stołową zalewa sie szklanką wrzątku i odstawia na 10-15 min. do zaparzenia. Ale nie wiem, czy pije się raz dziennie czy więcej, bo nic nie wspominają o tym![]()