reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja kochałam sie kilka razy, ale ostatnim razem czułam dyskomfort, i ból przy głębszej penetracji, ( kochaliśmy sie "płytko", co wcale nie sprawiało mi przyjemności) i nie miałam orgazmu ( chyba ze stresu). Nie wiem co będzie dalej :szok:

Dziewczyny sorki, ze tak z innej beczki, ale czy któraś z Was czuła już jakieś ruchy maleństwa??? bo ja mam wrażenie od kilkunastu minut, że coś sie tam dziwnego dzieje w moim brzusiu:szok: czy to mogą być już ruchy dzidzi :confused:, czy nie jest na to za wcześnie :confused:, bo powiem szczerze, że to całkiem fajne uczucie:-D, takie nie do opisania:-)

Marzycielko, no powiem szczerze, ze z suchością był problem na początku, póżniej już było z tym lepiej, ale miałam wrażenie, że mam coś w brzuszku, co blokowało te ruchy (penetrację), prościej mówiąc, wydawało mi się, że szturchamy maleństwo :confused:, i, że nie możemy "posunąć" się dalej:zawstydzona/y:

Hej kobitki:-)

Ja jak najbardziej korzystam z możliwości kochania się...początkowo miałam zagrożoną ciążę więc przez prawie 3 m-ce miałam zakaz haha ale teraz nadrabiam.
agawar nie bój się...nic się nie stanie...często słyszę w programach naukowych na temat ciąży że Nasze fasolki to bardzo lubią bo odczuwają to jako delikatne kołysanie:-)
ale oczywiście nic na siłę...myslę że poczujesz się bardziej komfortowo jeśli porozmawiasz o tym ze swoim lekarzem.Jeśli on zapewni Cię,że nic nikomu nie grozi to napewno poczujesz sie pewniej:-)
Pozdrawiam

reklama
Do góry