reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cyprysiowa - trzymam kciuki!! Ja myślę, że akurat trafiliście na gorszy nastrój maleńkiego i tyle.

Zapominajka - tak zamierzam, la mnie nosi, hahaha, przed chwilą miałąm nieodpartą potrzebę pójścia z Misią do parku, ale szybko ją odgoniłąm, hihihi.

Litości nie macie:no:...czytam i czytam i juz nie pamietam co miałam ktorej napisać:zawstydzona/y:

Najważniejsze że humorki lepsze....:-)

Witam Was wszystkie, u nas dzisiaj trochę niespokojna noc ale jakos dałyśmy radę:tak:za to rano pospałyśmy i nie dawno zjadłysmy śniadanko!!!!:-D

Sawka wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imieninek!!!!:rolleyes:

Cyprysiowa Wam równiez wszystkiego dobrego z okazji dzisiejszej rocznicy!!!!:rofl:

Agatkas co do KTG to wszystko zależy od lekarza i szpitala, u nas jest tak że od 36 tygodnia przychodzimy raz w tygodniu na izbę w celu sprawdzenia co tam dzieje się:-p

Nie wiem co jeszcze miałam Wam napisać:zawstydzona/y:
pozdrawiam i biorę się za prasowanie!!!!!

hej

A poza tym dzis bede miala mily wieczór bo mamy dzis z mezem rocznice ślubu :tak:

Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy:tak:

Marzycielka - weź to od pani na piśmie, potem ją zmusisz do pomocy w nocy albo przy kolkach, hehehe.

:-D:-D:-D takz robię;-)

A ja nie wiem czy mam jeżdzić na KTG czy nie bo mój lekarz nic mi takiego nie mówił...
Pewnie nie muszę skoro wszystko jest ok.

Hey przyszle mamuśki :-) jestem tu nowa i troszke nie doswiadczone hehe mam pytanko jestem w 34 tygodniu ciazy i zauwazylam ze od kilku dni pojawil sie na bieliznie bialy sluz.... nawet w duzych ilosciach;/ nie wiem czy to dobrze czy nie wizytye u gin mam dopiero 25listopada;/ :dry:nie wiem co mam z tym zrobic ? moja Zuzia kopie coraz mocniej ponoc jest juz ulozona glowa w dol nieraz boli mnie kregoslup i kosc lonowa nieraz tak mocno z enie moge wstac ;/;/ zadnych skurczow "chyba" nie mam albo nawet nie wiem czy to sa skurcze;/ nieraz tylko boli mnie dolna czesc brzucha:) jesli macie cos w podobie do mnie to prosze podzielcie sie ze mna :) ps. Kocham moja Zuzie i nie moge sie doczekac :D POZDRAWIAM

ja dziś od rana mam dzień lenia...nawet obiadu nie mam siły zrobić...za oknem szaro...tak okropnie, że nawet moje suki chca w domu siedzieć...zaraz musze podjechać po starszą córkę do szkoły...ale jak to zrobić??ubrać to moje wielgachne cielsko...i Manie...ech nic mi sie nie chce :-(
Co do wielgachnego brzucha to w szoku jestem w zeszłym tyg miałam obwód 105 a dzis juz mam 108,5 nieźle ta moja Toska przyrasta...

A i jeszcze pytanie do wszystkich a zwłaszcza do moderatora, czy możecie mnie wpuścić do wątków zamknietych...??Chciałabym zobaczyć jak wyglądacie no i ew zaprezentować Wam moja rodzinke...:-)

No to już czas... przyszłam się z wami pożegnać na jakiś długi czas....
Wyjeżdżam już za moment i mam wielkiego stresa... przeprowadzka ta mnie wykańcza fizycznie i psychicznie... proszę o jakiekolwiek informacje jeśli zaczną się nasze grudniowiczki rozpakowywać...

BUZIACZKI DLA WAS KOCHANE.... TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO!!!!!

ach kresek witaj i co do Twojego pytania ja bym zadzwoniła do doktora spytać się co mam robić... pozdrawiam.

Witaj Krasek, co do bardziej obfitej wydzieliny, to chyba prawie wszystkie ją zauważyłyśmy, przynajmniej tak wynika z postów z ostatnich tygodni...
Dziwi mnie że jesteś w 34 tygodniu a następną wizytę masz dopiero pod koniec listopada. Może poprostu wszystko do tej pory przebiegało jak w zegareczku:-)
Zgadzam się z pwa83 ja zadzwoniłabym do lekarza

pwa83 trzymaj się cieplutko i wracaj do nas jak tylko będziesz mogła

reklama
hmmm wizyty zawsze mialam co miesiac ostatnio bylam u niej 23 pazdziernika:) dzwonilam przed chwilka i Pani dr powiedziala ze wszystko jest w nalezytym porzadku ....;;] Zuzua dzisiaj kopie jak nigdy ;d a ja caly czas glodna ...:( wszystko z lodowki zjadlam heheh:-) wykonczy mnie te czekanie :p ps. na kiedy macie terminy ?? moj niby 12 grudnia ....:-D ps2. dzis w nocy obudzilam sie z wielkim przerazeniem snilo mi sie ze rodze....:( i od rana mam wielkiego stresaaaa meggaaaaaaaaa !!:(

Do góry