reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

zapominajka ja wzięłam się na sposób i wszystkie ciuszki prasowałam na siedząco...myślałam że nie będę potrafiła w ten sposób bo ja generalnie rzadko siedzę jak coś robię...nawet jak cos kroje to na stojąco ale o dziwo nawet mi to odpowiadało a i ból kręgosłupa mniejszy...:-)

Wiesz ja próbowałam
ale jakoś z pozycji siedzącej nie umiałam zapanować nad zelazkiem:baffled:

Krasek z tego co ja wiem golenie nie jest obowiązkowe, ale dużo zależy od szpitala w którym będziesz rodziła.

reklama
Ja też gole się na czuja, bo odkąd brzuch jest spory potrzebuje do golenia obu rąk:zawstydzona/y: i lusterka nie mam jak trzymać. Ale powiem szczerze, że efektów nie odwazyłam sie oglądać:-D. Wolę żyć w przeświadczeniu, że wychodzi mi to super;-)

Ja też gole się na czuja, bo odkąd brzuch jest spory potrzebuje do golenia obu rąk:zawstydzona/y: i lusterka nie mam jak trzymać. Ale powiem szczerze, że efektów nie odwazyłam sie oglądać:-D. Wolę żyć w przeświadczeniu, że wychodzi mi to super;-)
Ja pytam o efekty mojego Z i twierdzi że robię to profesjonalnie...hahahaha:-D

zapominajka ja wzięłam się na sposób i wszystkie ciuszki prasowałam na siedząco...myślałam że nie będę potrafiła w ten sposób bo ja generalnie rzadko siedzę jak coś robię...nawet jak cos kroje to na stojąco ale o dziwo nawet mi to odpowiadało a i ból kręgosłupa mniejszy...:-)

HAHA a mi prasowanie pomaga uporać się z bólami:) Coraz bardziej się przekonuję, że moja szkoła rodzenia jest genialna. Kolejne zajęcia- taniec brzucha dla ciężarówek:-D (nazwa myląca bo rusza się wszystko z wyjątkiem brzucha).
Chcecie to opowiem...

Ja używam 2 rak , lusterka na podstawce i golarki elektrycznej :-D

A tak poza tym to stwierdzam okropne nudy!!!!!!!!!!!
Siedzę w domu i wariuję:-( gdybym już miała Oliwkę pod opieką...:tak:

Witam!!!
POZDROWIONKA I CAŁUSKI DLA KANY!
Sawka - wszystkiego najlepszego z okazjii imieninek!
Cyprysiowa - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!
Krasek! witam!!! Ja też mam Zuzię - Zunię - Zuzaczka - Zuśkę - Zuzannę - Zuńkę itd. kto jak woli. Co prawda wydzielinę mam też taką białawą - myślę, że to normalne!
Golę się z lustrem dużym - ale wcale go nie muszę trzymać.... Stoi przede mną - ogromne! a ja na siedąco - to taki rytuał...
Termin mam na 4.12 - wg USG a na 12.12 wg OM.
Pozdrawiam wszystkich! Miłego dnia!!

Ja zawsze depiluje sie kremem...niestety po goleniu wyskakuja mi krostki :-(
Teraz smaruje sama a mąż mi ściąga wydepilowane włoski :-)
Ale na początku ciąży ni emogłam znieśc zapachu kremu i nie mogłam sie w ogóle depilować...zarosłam że hej! Jak buszmenka ;-)

reklama
Ja przez lata używałam kremu do depilacji....ale jak spróbowałam będąc w ciąży to do teraz ma ciarki....całą skórę miałam poparzoną....zrobiły sie rany a potem strupy....masakra...nie wiem jaka była tego przyczyna....krem ten sam co zawsze....może w ciąży skóra zrobiła sie poprostu dużo wrażliwsza....więc pozostaje mi maszynka...;-)

Do góry