reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie :-) Normalnie nie macie sumienia :-D Tyle stron naprodukowałyście, że kiedy już je przeczytałam, to nie pamiętam co komu miałam napisać i nawet nie mam chwilowo na to sił :zawstydzona/y:

Dzięki dziewczynki za polecone książeczki, już przeszukałam allegro i znalazłam :-) Ogólnie Madzienka uwielbiam czytać wszystko co dobre :-D Taka jakaś dziwna już jestem :-D

reklama
Za chwilke mąż przywiezie mi z Apteki te globulki bo udało Nam sie je dzisiaj już zrobić. Za 10 sztuk 60 zł...:sorry2: ale warto zainwestować:tak:

A ja Wam Życzę już Miłej Nocki i nie forsujcie się jutro.
Pa pa

Ale gafa:rofl2:.... ja to juz na miesiac przed kupnem mebli tak dokladnie pomierzylam pokój na wszystkie sposoby jakie sie tylko dalo....A mój jak wracal z pracy i widzial swoja miare na wierzchu to tylko krecil głowa i pytal jakie mam nowe koncepcje co do umeblowania sypialni:baffled::rofl2:

A wogóle nie uwierzycie jaką historię przeczytałąm w gazecie:szok::szok::szok:

Pewna kobieta urodziła w 5 miesiącu dziewczynkę, która ważyła dokładnie 382 gramy i mierzyła 29 cm wzrostu i dziewczynka była tak silna, że dzisiaj ma ponad roczek!!!Oczywiście lekarze nie dawali żadnych szans na przeżycie, a jesli juz to uprzedzali, że nie będzie słyszeć,widzieć i wymagać opieki przez lata-a jednak Calineczka-bo tak nazwali ją w szpitalu normalnie się rozwija jest tylko bardzo chorowita-no i wiadomo jednak ciągła rechabilitacja i kontrole u lekarzy muszą być.Zresztą dowiedziałam się, że w krajach Unii stosuje się na wzmocnienie organizmu wcześniaczków lek o nazwie synagis, ale u nas nie-daje doskonałe rezultaty, ale jest drogi-3 daki kosztują 15 tys.:szok::szok::szok:Ale Ministerstwo Zdrowia po licznych apelach i prośbach ma zadecydować czy lek u nas będzie refundowany-podobno to tylko formalność:happy:

Ale cud z tą Calineczką-niech Dziewuszka zdrowo się rozwija:happy:

a kiedy masz usg??? daj znać bo tez jestem ciekawa :tak:
Nie weim czy jeszcze będzie mi robił usg, wizytę mam za tydzień w sobotę, chciałabym, ale zobaczymy, na pewno dam znać co i jak.

hej ja dopiero weszlam... na nic nie mam sily, do tego maz mnie wkurzyl na maksa i chyba go juz dzis uszkodze... zatem kochne milego wieczorku!
A uszkodź go, co Ci zależy, jak ma Cię wkurzać:-)

A ja dzisiaj taka padnięta, ze szok. od kilku godzin boli mnie brzuch, piję już 3 herbatkę miętową, posiedziałam troche w ciepłej wodzie, ale nie pomogło, myślę, ze to jakiś wzdecie po tym głupim żelazie, a mała też tak się przepycha, ze wszystko boli mnie jeszcze bardziej.
Lecę już spać, może to mi pomoże i rano będzie lepiej.

Dobranoc Mamuśki

reklama
Do góry