reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
WITAM GRUDNIOWE MAMUSKI:-D.PISZECIE O TYCH WASZYCH ROZPYCHAJACYCH SIE DZIECIACZKACH ZE AZ CIARY PRZECHODZA.ALE JESTEM SZCZESLIWA ZE NIE JESTEM SAMA.BO JUZ MYSLAM ZE TO Z MOIM DZIECKIEM I ZEMNA JEST COS NIE TAK.:szok:.OD KILKU DNI NIE MOGE SIEDZIEC ANI CHODZIC.TAK BARDZO BOLI.JUZ SIE PRZESTRASZYLAM ZE COS MOZE JUZ SIE SZYKUJE NA PRZEDWCZESNY POROD:szok:.ALE NA SZCZESCIE NIE .WCZORAJK BYLAM U GINA Z DZIDZIA WSZYSTKO OK.ROSNIE I TYJE.TYLKO ZEMNA NIE ZABARDZO CIEKAWIE.JA ZNOWY SCHUDLAM KOLEJNY KILOGRAM .TO JUZ 2.5 .NIE MOGE PRZYTYC NA TEJ DENNEJ CUKROWEJ DIECIE.A DOL BRZUCHA MA PRAWO BOLEC BO DZIDZIA JEST DUPKA W DOL.I MAM BLIZNE PO CESARCE WIEC CIAGLE SIEDZI KOPIE I SMYRA PALUSZKAMI PO NIEJ .I DLATEGO TAK BOLI.:angry:

Kana baaaardzo się cieszę że wkońcu znalazło się dla was miejsce w tym cholernym szpitalu!!! Trzymam za was kciuki - teraz to już musi być tylko dobrze:tak:
Cyprysiowa - współczuję z powodu nie zdanego egzaminu męża :-(
Ja jestem wykończona właśnie skończyłam sprzątać w domku bo za godzinkę przyjeżdżają moi rodzice mnie odwiedzić i nie chciałam żeby sobie pomyśleli że jestem takim strasznym leniuchem :tak:Ale cieszę się że przyjadą bo przynajmniej jeden dzień nie będę cały sama :-)
U nas jest dziś śliczna pogoda 18 stopni C ale za to straszne wiatrzysko :tak:
A co do kłucia to mnie też ostatnio zaczęło kłuć i strasznie boli mnie prawa strona brzucholka :-(

asiulka - ja też biorę pod uwagę OM - U mnie to tydzień różnicy - więc jeśli 35 tydz - to ciąża niedonoszona, a jeśli 36 - to już ok!!
myszqa - u Ciebie - to bez różnicy - rzeczywiście 2 dni...
anka34 - no właśnie ja też sądziłam że każdy lekarz bierze pod uwagę OM. A moja ginka - jak na złość - USG - no i dziś powiedziała - że na razie "ciąża niedonoszona " :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja miałam bardzo regularne miesiączki więc się z nią nie zgadzam.... :angry::angry::angry:. I czuję się, jak bym miała "donoszoną".... Dla mnie to różnica - bo tak spokojniej na duszy.... :tak::tak::tak:
dagulla - no ja też mam ochotkę na rybkę... I nawet mam taki sosik w słoiku z łowicza do rybki po grecku - więc na pewno w najbliższych dniach podam - tylko z ryżem na obiadek - a więc w nieco innej formie :-p
kana - nie zapomnij o nas!!!!

No ja już po wizycie - tak jak mówiłam - moja niunia główką do dołu już.... Ginka mówiła, że b. rzadko się zdarza, żeby się z powrotem odwróciło maleństwo ....
Niepokoi mnie jedno - mam za wysokie ciśnienie!!!!!!!!! :-:)-:)-( 140x70. Lekarka kazała mierzyć co dzień..... Jak będzie tak nadal - to dostanę jakieś leki... Ma któraś z Was wysokie ciśnienie? Albo miała? A ile to jest norma??? No i czy mam dużo za wysokie?????
pozdrawiam

reklama
Do góry