reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dagulla to ja tez chce rybke, mam chyba najblizej takze jak dojedziecie to juz nic nie będzie :evil:

A my dzis do castoramy sie wybieramy, idziemy sobie spacerkiem, moze nie urodze zanim dojde taki kawał :-D Umówilam sie z polozna co ma mi poród odbierac na niedziele takze do niedzieli musze Ksawerka zacisnac :-)

reklama
Cyprysiowa rybka jeszcze jest niecala godzinka i jestes u mnie takze czekam :-D

ja tez mam klucia w pochwie od jakiegos tygodnia dzisiaj powiem o tym mojemu ginowi ciekawe co on na to powie:sorry2:

i odpukac ze snem niemam problemow nawet dzisiaj niemusialam wstawac na siusiu za to wieczorem nim sie polozylam maly mi tak uciskal na pechcerz ze myslalam ze popuszcze a jak poszlam siusiu to nic wracam i znowu to samo i tak kilka razy :zawstydzona/y:

tak swoja droga to od paru dni moj maly wierci sie tak jakby mialo mi brzuchrozerwac i ostatnio niejest juz to takie przyjemne jak kiedyc z jednej strony ciesze sie ze sie rusza bo przynajmniej wiem ze wszystko jest oki a z drugiej modle sie zeby poszedl juz spac bo az mnie wszystko boli:baffled:

tak swoja droga to od paru dni moj maly wierci sie tak jakby mialo mi brzuchrozerwac i ostatnio niejest juz to takie przyjemne jak kiedyc z jednej strony ciesze sie ze sie rusza bo przynajmniej wiem ze wszystko jest oki a z drugiej modle sie zeby poszedl juz spac bo az mnie wszystko boli:baffled:
hehe dokladnie kazdy ruch to rozciaganie mojego brzucha a wieczorkiem jak sie klade to zbiera mu sie na zabawy i jest tragedia...

Jeeeezuuuuu ile wy piszecie :szok:. Czy wy nie macie serca :-D

U nas w miare ciepło, musiałam iśc od rana do urzedu i nawet było przyjemnie. Mam kawałaek od domu do urzedu ale wiecie co chyba ten urząd przesuneli z kilka kilometrów dalej, jeszcze tak długo mi się nie szło :zawstydzona/y:.

Ja noce mam w miare dobre, budzik mnie budzi co dwie godziny na tabletę ale o dziwo zaraz zasypiam nie licząc maratonu do łazienki. Dziasiaj rano tylko jak mój Krzysiu do pracy wstawał, zaczełąm miec dziwne skurcze i nie mogłam zasnąc juz. :-(

Cyprysiowa nie martw się, z tymi egzaminami tak jest. Teraz jest na prawde bardzo trudno zdac. Wiem wiem, mąż napewno załamany i zrezygnowany bo ile mozna się z tym uzerar, ale tak teraz jest, wciąż tym ludziom utrudniają.

Misiówka ty to masz przeboje ... uwazaj na siebie ... dobrze ze nic ci się nie stało.

I .... już nie pamietam co miałam wam napisać :crazy:

reklama
Do góry