reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
No tak... jak bylam niedawno z kolezanka na egzaminie to czekalysmy od 11-16 i wyobrazcie sobie ze moze z 5-6 osob zdanych w tym czasie. Zaznaczam ze na pare-parenascie samochodów 
Adrian mowil ze ten juz byl od samego poczatku uwziety na oblanie bo pisal sobie takie rzeczy jak np. ze za pozno sygnalizuje skret a kiedy mial sygnalizowac jak ten mu tuz przed skretem mowił ze ma tam wjechac
Kolejny egzamin UWAGA!!..... 29.12 na godz. 20

Adrian mowil ze ten juz byl od samego poczatku uwziety na oblanie bo pisal sobie takie rzeczy jak np. ze za pozno sygnalizuje skret a kiedy mial sygnalizowac jak ten mu tuz przed skretem mowił ze ma tam wjechac

Kolejny egzamin UWAGA!!..... 29.12 na godz. 20

Myszqa
Fanka BB :)
Cyprysiowa jak mój mężowy pierwszy raz zdawał egzamin to oblał bo wg egzaminatora nie spojrzał w lusterko przy jakimś tam manewrze. Na to mąż mówi, ze spojrzał i widział że może jechać. Na co egzaminator stwierdził, że mąż na pewno nie spojrzał bo on "nie widział ruchu gałek ocznych"
Z tym, że to było 20 lat temu :-)

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej dziewczyny:-)
Płodzicie posty całą dobę
i godzinę musiałam nadrabiać. A teraz nie pamiętam co komu miałam odpisać
.
Misiówka uważaj na tych schodach.
Cyprysiowa nie przejmuj się tym egzaminem. Żeby zdać na prawko trzeba mieć naprawdę dużo szczęścia. Następnym, razem będzie lepiej.
Kana cieszę się, że udało ci się wepchnąć do szpitala. Trzymam kciuki.
Dziewczyny współczyję wam nieprzespanych nocy. Ja odpukać budzę się często na siusiu i zasypiam bez większych problemów.
Płodzicie posty całą dobę

Misiówka uważaj na tych schodach.
Cyprysiowa nie przejmuj się tym egzaminem. Żeby zdać na prawko trzeba mieć naprawdę dużo szczęścia. Następnym, razem będzie lepiej.
Kana cieszę się, że udało ci się wepchnąć do szpitala. Trzymam kciuki.
Dziewczyny współczyję wam nieprzespanych nocy. Ja odpukać budzę się często na siusiu i zasypiam bez większych problemów.
moja przyjaciolka wczoraj sie smieje i pyta czy mamy juz jakies plany na andrzejki bo mozna by jakas impreze zorganizowac
a ja do niej ze na andrzejki to ja juz mam nadzieje ze maly bedzie z nami ale spoko zostawie go z babcia

Ola2in1 witaj!!!
Vilemo gratuluję zdrowej dzidzi!!!:-)
Misiówka uważaj na siebie kochana...dziewczyno bo krzywdę sobie zrobisz!!!!
Cieszę sie że w urzedzie wszystko poszło gładka, pewnie dłatego że trzymałyśmy kciuki!!!!
Współczuje brzydkiej pogody....:-( u nas słoneczko i cieplutko, więc wysyłam Wam troszeczke tych ciepłych promyczków!!!!;-)
Cyprysiowa współczuje męzulkowi!!!Może już następnym razem uda sie...
A co do ośrodków egzaminacyjnych i zdawalności to u nas jest to samo:-(
Az dwa miesiące u was czeka się na egzamin
Jakaś masakra!!!!
Kana czekam na wieści!!!
Vilemo gratuluję zdrowej dzidzi!!!:-)
Misiówka uważaj na siebie kochana...dziewczyno bo krzywdę sobie zrobisz!!!!
Cieszę sie że w urzedzie wszystko poszło gładka, pewnie dłatego że trzymałyśmy kciuki!!!!

U mnie dzis ulewa...i nie chce przestać....
Współczuje brzydkiej pogody....:-( u nas słoneczko i cieplutko, więc wysyłam Wam troszeczke tych ciepłych promyczków!!!!;-)
Cyprysiowa współczuje męzulkowi!!!Może już następnym razem uda sie...
A co do ośrodków egzaminacyjnych i zdawalności to u nas jest to samo:-(
Az dwa miesiące u was czeka się na egzamin

Kana czekam na wieści!!!

Mamuśki kochane melduje się,ze JADĘ do tego szpitala ....także będę pisała do Madzineki,bo wzięłam do niej numer co i jak :} Buziaczki i trzymajcie kciuki ;-)
trzymam kciukasy, aby wszystko było dobrze
reklama
Ja podobnie ja wiekszośc dzisiaj w nocy obudziłam się z kłuciem w pochwie i bólem podbrzusza
nie wiem co sie dzieje, a wizytę mam dopiero w poniedziałek...
W dzień czuję się całkiem dobrze tylko w nocy tak ok.3-4 cos się dzieje i najbardziej boli jak kładę się na boku lewym czy prawym:-(
A poza tym dostałam orzeczenie z ZUSu
Przyznali mi świadczenie rehabilitacyjne na 2 miesiące....tak naprawdę to nie wiem czy zniego skorzystam bo zasiłek chorobowy kończy mi się 15 grudnia a termin mam na 21 grudnia

W dzień czuję się całkiem dobrze tylko w nocy tak ok.3-4 cos się dzieje i najbardziej boli jak kładę się na boku lewym czy prawym:-(
A poza tym dostałam orzeczenie z ZUSu

Przyznali mi świadczenie rehabilitacyjne na 2 miesiące....tak naprawdę to nie wiem czy zniego skorzystam bo zasiłek chorobowy kończy mi się 15 grudnia a termin mam na 21 grudnia