reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc dziewczyny...widze ze normalka tu dzisiaj...u mnie sloneczna pogoda i mam nadzieje ze taka juz pozostanie...ja niestety mecze sie bo mam problem z kregoslupem bo mam dyskopatie wielopoziomowa i akurat dzis mi sie odezwala....nie jest jeszcze tak zle ...poodpoczywam i moze bedzie dobrze...milego dnia...

reklama
Hej Oceancity, przepraszam, ze sie tu do Was mieszam, nie jestem grudniowka, ale przeczytalam, ze masz problemy ze zrobieniem badan prenatalnych. Tez mieszkam w Niemczech i tu przechodzilam juz jedna ciaze i rodzilam, takze wiem, ze takie badania sa robione 2 razy w ciazy. Sa one baaaardzo drogie, ale chyba wszystkie kasy zwracaja koszty. Ewentualnie musialabys sie w swojej dowiedziec. Ja zostalam umowiona na takie badania przez lekarza prowadzacego. Najlepiej, aby i twoj zarezerwowal ci "Termin" w pobliskim osrodku diagnostyki prenatalnej. Napewno jest kilka takich osrodkow w Bielefeld.
Na badaniach mierza nie tylko przeziernosc ale rowniez bardzo dokladnie sprawdzaja wszystkie organy plodu, no i plec. Takze warto je robic.
Powodzenia!

mamaflavii, dziekuje ci bardzo za wiadomosci. :tak:
Chodzi mi tylko o usg genetyczne, nie badania prenatalne. Jutro jade do Polski, wiec pojde tam do lekarza, na usg. Dziekuje jeszcze raz, pozdrawiam:-)

Dziewczyny, czy wy tez ciagle jestescie glodne???:szok:bo ja dzisiaj to bym nie wiem juz co zjadla...:eek:milego wieczoru:-)

Hey :-)

Ja jestem głodna bardzo często ale zawsze szybko zaradzam temu stanowi:-D

Wreszcie mi net działa więc teraz juz nadgonię to co naprodukowałyście:tak:

Jakies plany na weekend?? My dzisiaj jedziemy do rodziców do Starachowic ( 160 km od Wawy).
Mam nadzieje, że fajnie spędzę ten czas bo ostatnio dość napięta sytuacja była z moimi teściami:baffled:

Moja tesciowa lubi wszystko wiedziec i wszystkimi rządzić. Mój mąż dla swiętego spokoju ulega jej we wszystkim, a mnie szlak trafia bo nienawidzę jak mi się ktoś wpierdala w zycie.
Kiedyś nawet zapytała"czemu moj mąż ma takie krotkie wlosy"? Co ja to obchodzi, nie mamy nastu lat:)

Moja tesciowa lubi wszystko wiedziec i wszystkimi rządzić. Mój mąż dla swiętego spokoju ulega jej we wszystkim, a mnie szlak trafia bo nienawidzę jak mi się ktoś wpierdala w zycie.
Kiedyś nawet zapytała"czemu moj mąż ma takie krotkie wlosy"? Co ja to obchodzi, nie mamy nastu lat:)

Nie denrwuj się bo i ja się wkurzam bo tez tak mam czasami :crazy:
Mój mąż to jedynak...:baffled:

reklama
Do góry