reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jejku Żabo dzięki za rozwianie wątpliwości:-D:-)
Ja właśnie jestemw trakcie kuracji samoopalaczowej wczoraj się wysmarowałam, dziś i jutro też, takim troszkę mocniejszym DOVE,w niedzielę lecimy do Polski, a ja blada jak ściana, trzeba było czymś się poratować,muszę tylko uważać na smugi, by ich nie narobić, trzeba dobrze nałożyć.;-)

reklama
Z teściami to chyba każdy ma jakieś spięcia. Ale szczerze współczuję ostrych zatarć. Ja, mam nadzieję, ten etap mam już za sobą.

Szkoda, że ta klinika nie odwiedzi Poznania .

Marzycielka mój mąż jest ze Starachowic :-) Byliśmy tam tydzień temu:-)

Moi teściowie nie żyją, w sumie to mi trochę szkoda bo i mój tata nie żyje, więc moje dziecko będzie miało tylko jedną babcię no i prababcię ;-)

Ja z teściami nie miałam problemów, na szczęście. Mój mąż wyznaczył granice od początku i jego mama nie wtrącała sie w nasze życie. Nawet jak było tak, że ja gotowałam u niej w kuchni to się nie wtrącała, że np. źle obieram ziemniaki:-)
Ale ona wiedziała jakiego ja mam świra na punkcie gotowania, zreszta wszyscy w rodzinie wiedzą, że jak gotuję to każdy kto mi wejdzie do kuchni jest wróg!:rofl2:

czesc dziewczyny...przed nalozeniembalsamu opalajacego radze zrobic gruntowny peeling wtedy uniknie sie smog i nierownosci...a poza tym radze wyprobowac kia takich brazujacych balsamow i znalezc ten ktory bedzie wam konkretnie pasowal...ja sprawdzlam kilka i mi najlepiej pasuje balsam opalajacy garniera bo najmniej tworzy smug...ale to rzecz dobrania do skory...johnson moim zdaniem po kilku dniach stosowania robi skore zbyt zolta...ale to kwestia upodoban:):):)

Ja temat teściowej zachowam dla siebie:baffled: Dziewczyny ja też planuję się wybrać na te badania do Bielska, i też sie zastanawiam, czy 16 tc (wypadnie na czas tych badań) wystarczy, żeby zrobić to usg 4D ? A co do solarium, to uważam, że stanowczo NIE, natomiast jestem za balsamami brązującymi:tak:.

Marzycielko jak sobie zainstaluje gg to się odezwę :-)

A od kiedy już nie mieszkasz w Starachowicach? Bo mój mąż to już z 7 lat chyba. Ale jak kojarzysz radio MTM FM to będziesz kojarzyła mojego męża - może:-D

Marzycielko jak sobie zainstaluje gg to się odezwę :-)

A od kiedy już nie mieszkasz w Starachowicach? Bo mój mąż to już z 7 lat chyba. Ale jak kojarzysz radio MTM FM to będziesz kojarzyła mojego męża - może:-D

Ja od półtora roku nie mieszkam w TST;-)

A radio kojarze , jasne , że kojarzę:-)
A gdzie teraz mieszkacie?

reklama
Cześć dziewczyny:)
Byłam wczoraj u lekarza i moja gin powiedziała,ze to badanie na przezierność nie jest konieczne,a jak już mam za to płacić to lepiej w 20 tc.kiedy już będzie wszystko widać.Dała mi skierowanie na kolejne badania i to wszystko na razie:)

Do góry