reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

grudniowa marcówka :)

Zebrro... mi też łezki poleciały jak przeczytałam Twój wpis, dziękuję.... To prawda,że droga jest trudna i kręta,ale WARTO!!!! Między innymi też założyłam ten wątek o mojej Córeczce aby pokazać innym że trzeba wierzyć, bo cuda się zdarzają że nie można się poddawać :tak: choć nam też często odbierali nadzieję w szpitalu...
Będę mocno trzymać kciuki za Twoje drugie dzieciątko!!!! Będę wierzyć razem z Tobą że się uda, że będzie dobrze.:tak::tak::tak:
Nasza droga z Karolinką dopiero się zaczęła,ale bardzo bym chciała żeby nasza Maleńka też miała rodzeństwo. Może kiedyś...
Pozdrowienia od Pomarańczki dla wszystkich marcowych Mam.Trzymamy za was kciuki!!!!:-)

reklama
Acha!!!Jeszcze jedno... Zrozumiałam niedawno,że być mamą wcześniaka to wyjątkowy zaszczyt, bo dzieciątka te są naprawdę niesamowite :tak:

i jeszcze jedno... prosimy o trzymanie kciuków też za Karolinkę, bo ostatnie wyniczki krwi sa bardzo słabe :-(wyszła duża niedokrwistość. W poniedziałek jedziemy na powtórkę badań i porobić inne kontrole czy nie ma żadnej infekcji w organizmie.
Wierzę jednak,że Maleńka wybroni się z przetaczania krwi,bo to już ostateczność.
Jest też dobra wiadomość, w środę Karolinka była ważona i ma 2840 kg :-)

Wyniczki jednak słabe.Jutro będzie decyzja czy przetaczają czy nie...
Zdjęć Karolinki już nie dołączam no są w galerii baby boom pod tytułem Pomarańczka.
Pozdrawiam i dziękuję za trzymanie kciuków!!!!

oj...:-( mam nadzieje że mimo wszystko będzie dobrze...
a Twoja Pomarańczka jest śliczniutka:tak: - prawdziwy z niej aniołeczek:happy:

ŻYCZE DUŻO ZDRÓWKA DLA KAROLCI
TRZYMAJ SIE MARTENCJA :-)

Martencjo kórcze czytałam i płakałam-dobrze, ze jestes taka silna kobietą.
Trzymam kciuki za Waszą Pomarańczkę i za Was również-oby wszystko ułozyło się jak najpomyślniej.

Jesteśmy na razie w domu.Byliśmy od środy w szpitalu.Brrrrr!!!! :szok:Co za straszny szpital!!!Wyszliśmy na razie na przepustkę na weekend.Najpierw zadecydowali o transfuzji,ponowili wyniki i wyszły troszkę lepsze więc sie wstrzymali choć nadal balansujemy na granicy.Boję się,nie wiem czy to słuszna decyzja... z drugiej strony wiem,że transfuzja to też nie rozwiązanie,bo za miesiąc może być to samo....
Wyszliśmy tylko na przepustkę ponieważ zrobili też posiew moczu i wyszły jakieś bakterie :wściekła/y:,ale skórne więc musieli powtórzyć.Ubłagałam lekarza żebyśmy nie musieli leżeć czekając do poniedziałku na wynik skoro tyle chorych dzieciaczków w szpitalu.No i się zgodził.Mam nadzieję,że ten posiew wyjdzie o.k i nie będziemy musieli tam wracać.Musimy na razie bacznie obserwować Karolinkę.
Opadają tylko ręce na tą naszą służbę zdrowia...:szok: Zrobili na na koniec USG brzuszka,wyszło dobrze,ale zanim doszliśmy na to USG pielegniarka przeprowadziła nas przez oddziały takie jak: wewnętrzny,paliatywny, zakaźny!!!!! O zgrozo!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Czy ktoś tam mysli????? Uciekliśmy ze szpitala jak najszybciej mogliśmy.Modlę się tylko wciąż żeby Malutka dała radę z ta krwią iżeby nie było tych bakteri :-(
Pozdrawiamy!!!!

Martencja - trzymajcie się dzielnie!!!! Te polskie szpitale zawsze mnie załamywały...Słuchaj a może spróbować w jakimś innym szpitalu, myślę np. o Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie - ile to km? Pewnie koło 300...Bo wiem że zawsze warto skonsultowac się jeszcze z jakimś innym lekarzem - specjalistą , jeżeli chodzi o przetaczanie i w ogóle jeżeli coś się dzieje nie tak...
Karolinka piękna - oglądam zdjęcia w galerii i buzia mi się cieszy :happy: :happy:
POZDROWIENIA I BUZIAKI.

reklama
Martencjo ,czytałam twoja historie i płacze-jestescie Takie dzielne Karolinka jest przesliczna ,trzymam kciuki za Was i modle sie ,całuje mocno

Do góry