reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

grudniowa marcówka :)

Martencja kazda wiadomosc od ciebie powoduje ze zalewam sie lzami

lzami wzruszenia i radosci

bardzo brdzo sie ciesze z waszego szczescia

a z opieka napewno sobie poradzicie podobno to instynkt wam podpowie , a pozatym macie siebie na wzajem i dacie rade

no gratuluje MAMUSIU:-)

teraz to juz pewnie zaczniesz nam pisac jak Twoje malenstwo sie rozwija i rosnie i jakie postepy robi
czekamy na kazde wiesci:tak: :tak:

caluski dla Karolinki od cioci MILENKI:happy:

reklama
martencjo, przepraszam, ze dopiero teraz przeczytalam wasza historie - przez jakis czas bylam nieobecna na forum, ale nieraz zastanawialam sie co sie z toba dzieje, kiedy zniknelas z marcowek:-)oczywiscie poplakalam sie ze wzruszenia, kiedy czytalam o waszych przejsciach. ciesze sie, ze jestescie juz wszyscy razem w domku i trzymam kciuki za kolejne sukcesy:-)i bardzo, bardzo was podziwiam, cala trojke:-)z niecierpliwoscia bede czekala na kolejne wiesci

pozdrowienia dla Pomaranczki i calej waszej rodzinki:-)

MARTENCJO gratuluje wspaniałej córeczki. Jest silną dziewczynką, Ty również jesteś silną kobietą.

Dziękujemy bardzo za wszystkie ciepłe słowa...Dziś minął tydzień jak jesteśmy w domku:-). Malutka wykąpana zasnęła a tata razem z nią :-D
Ja też padam,ale chciałam Wam napisać jeszcze że nigdy nie można tracić wiary,cokolwiek by się działo.
A to jeszcze zdjęcia Karolinki:
http://i12.tinypic.com/2djnode.jpg
wiem wiem dziewczynka w czapeczce z samochodzikiem,ale taką znaleźliśmy malutką na jej główkę :tak:
http://i16.tinypic.com/43er30x.jpg

Pozdrowienia dla wszystkich Marcóweczek za które trzymam nieustannie kciuki!!! I dla Mam z innych wąteczków uściski!!!

słoooooooodziak :-):-):-):-):-)

Marta ile słodziak ma teraz cm ? :-)

Ale masz iskierkę w domu :happy:
muuuua :elvis: buziak dla kruszynki

Martencja ona jest prześliczna !!!
:tak::happy::-p:-p:-p:-p
A te oczy.....:cool2::laugh2: takie wielgachne - jak kryształki :tak:
Cudowną masz córeczkę, nie mogę sie na nią napatrzeć :happy2::happy2::happy2:
Trzymajcie sie dzielnie i wpadaj tu częściej (ze zdjęciami Karolci)
aż mi łza poleciała.....:zawstydzona/y::laugh2:

Córeczka jest prześliczna, gratulujemy i życzymy samych radości.

To jest nasza pierwsza mała "marcóweczka", moż ktoś założyłby wątek z listą dzieciaczków marcowych, ich zdjęciami itp.

Martencja słodziutką macie Pomarańczkę :).

Ewa0381 obawiam się, ze na razie żadna z nas Marcówek woli nie zakładać tego wątku żeby nie "wykrakać" zostania lutówką ;). Chociaż właściwie Martencja już w tym wątku może się znaleźć :)

reklama
Do góry