reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniaki czekają na kolejne rodzeństwo :)

reklama
Asiula gratuluję i witaj na forum.
Ainah, a jak Ty się czujesz - w końcu już tuż tuż. ;)

Elena - dzięki, że pytasz :) Czuję się dobrze jak na końcówkę ciąży. łatwiej mi oddychać, choć zdarza mi się jeszcze zadyszka, zgaga też rzadziej się pojawia. W sobotę miałam masaż szyjki i być może dlatego dziś w nocy odpadł mi czop. Poza tym cisza :p

Mówi się, że im większa zgaga tym bujniejsza czupryna u maluszka. Póki co się sprawdzało.

Hej Dziewczyny, widzę, że nie tylko ja mam wiele dolegliwości w tej drugiej ciąży .. u nas będzie druga dziewczynka a jak u Was?

renczysia- witam i dziękuję!!!

Elena- dziękuję, za powitanie ja również witam serdecznie...

ag29- witam serdecznie i dziękuje za gratulacje z przyjemnością przyjmuję
ainag21- juz niedługo... więc to może być pocieszające, choć zależy jak na to się popatrzy:szok::-D ale przynajmniej będziesz " rozpakowana" a to napewno lżej:szok:

Cześć asiula, doskonale Cię rozumiem, że ta ciąża cięższa, bo mój pierwszy synuś jeszcze nie chodzi i wymaga 1000% uwagi :)
Pisz jak najwięcej :)

Witam serdecznie, u nas jest inaczej bo Amelka nie chodzi ona biega... ciągle jej pełno trudno załapać co jej w danym momencie przyjdzie do głowy.. więc wyeksploatowana jestem na maxa przy takiej ruchliwej Dzidzi,,... do tego śpi tylko ok 1h w ciągu dnia ale za to idzie spać ok 19.30 wstaje ok 2 na flachę mleka z kaszką wypija i idzie znowu spa i wstaje różnie czasami 5.30, 6.00, 7.00 w zależności od dnia. a jak Twoj Maksiulek?

reklama
Do góry