reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gratulacje dla rodziców

reklama
Dziękujemy Wam kochane za gratulacje :-)

alka wielkie gratulacje!!!!!! Nareszcie!!!! Ucaluj frania!!!!!!!
widzisz mowilam, ze wizja szpitala sama przyspieszy porod :)
martwi mnie tylko to, ze i Hania i Franio to niedzielne dzieci, hm... nie beda zbyt robotnym malzenstwem ;)
hehe za to będą się razem fajnie obijać :-)

aninaa gratulacje dla spoznialskiego i dla Was :)
Tyle sie naczekalas i jeszcze tyle meczarni ale juz to masz za soba :)

ja dziekuje za gratulacje :)

Aninaa- gratulacje :-) No i doczekalas sie i Ty :-) Niech Maluszek rosnie zdrowiutko :-) Czekamy na wiadomosci i zdjecia :-)
misiu_na_szczescie

Witam!
Chciałabym zapytać, czy mogę się dołączyć do styczniowych mamusiek....
Miałam być mamą lutową, ale względy zdrowotne zadecydowały, że Wojtuś pojawił się na świecie o 6 tygodni wcześniej...
Wszystkim innym mamom styczniowym serdecznie gratuluję

reklama
Aniaaa:) gratulację:) zamknęłaś nasze styczniówki:) ogromnie się cieszę, żejesteśmy wszystkie w komplecie już:)

Do góry