reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gratulacje dla rodziców

Frazerka,
jakoś tak miałam przeczucie i jeszcze tu zajrzałam przed wyjściem do znajomych. Ale Ci synuś niespodziankę zrobił.
Z całego serca gratuluję i Tobie i mężowi :)

reklama
Fazerka ogromniaste gratulacje :-) Wiem, że chciałaś w styczniu ale to wspaniały prezent na Nowy Rok :-)
Pozdrawiam

Fazerka - ja bym go nazwał Sylwester. Swoją drogą mam kolegę, który posłał mamę na porodówkę w sylwestra. Co prawda urodził się po północy, ale i tak na imię zasłużył :elvis:

Kochana Fazerkamm - serdecznie gratuluję :-)
Jestem w jednym wielkim szoku, nie spodziewałam się jakoś Maksymilianka w grudniu hi hi ale numer wyciął :-D ale co tam to naprawdę mało ważne!!! ważne aby rósł w siłę i był wielką pociechą rodziców :-) buziakiiii

Fazerka:D bo bez jaj:D nóg zacisnąć nie mogłaś?:D:D:D a tak na poważnie kochana to gratulację!!!:):):) świetnie, że synusia macie przy sobie już:):) GRATULACJE!!!

reklama
Sarat wielkie gratulacje dla Was. Zdrówka życzę dla rodziców i Synusia
Fazerkam ale niespodzianka...no to Twój Synuś postawił na swoim..hehe fajny prezencik na Nowy Rok, juz jesteście razem i tulisz Synusia. Zdrówka dla Was rodziców i Maksymilianka

Do góry