reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotowanie wg Pięciu Przemian

:-D:-D spoko:-D:-D, moze byc moje imie i nazwisko: Justyna Weis

Renifer, ja bym podała imbirówkę i ewentualnie marchwiankę - sorki, ale jestem w pracy i nie mam dostepu od dokładnego przepisu, a gotowałam ja tylko 2 razy i to dawno temu...

reklama
Renifer jak sie cos dzieje to dzwon do pani Ani.Powiem ci ze ja z Kaspianem tak 2 razy mialam i za kazdym razem inne zalecenia dostalam.Choc dla mnie to tak samo wygladalo Pani Ania ma chyba 6 zmysl i dla niej sprawa byla inna z inna przyczyna-powiem ci ze strzal byl w 10.

U mojego małego od nocy z ndz na pon temp. - najpierw w okolicach 38 (wtedy nic nie dawałam na zbicie), wczoraj 39, a dziś w nocy 40. Nie ma żadnych innych objawów, a kiedy temp. spada to jest wesoły i energiczny, je normalnie, dużo pije.
Byliśmy dziś się zbadać i oczywiście zdrowe dziecko mam, ale skąd ta temp.?

Macie jakieś pomysły?

Iwka jesli tylko temperatura to ci sie dogrzewa musialas go wychodzic jakims owocem itp.czyms yin.Czesto takie dogrzewanie to 3 dniowka konczy sie wysypka czyli wyrzuceniem przez skore z pluc i organizmu nagromadzonej patogennej wilgoci.

Iwka mnie do Sianożęt

Jestem wlasnie w polowie kursu TCM.Powiem wam jest super-gosc jest siwietnym nauczycielem i wiedza mi rosnie na temat leczenia i diagnostyki oraz zabiegow.Jakby ktoras chciala to polecam kurs u niego_Ogolnie prowadzi zajecia weekendowe w czestochowie ale w wakacje nad morzem.
Caluski z wietrznych sianozet

witajcie :) do squomage: ten kurs jest tylko prowadzony w tym miescie? czy jezdzi po innych tez? ile kurs trwa i ile kosztuje?:) jesli mozna wiedziec. mamy zamiar wybrac sie nad morze, wiec moze skorzystam:D przydaloby mi sie...
bol uszu co oznacza, to watroba?
z gory dziekuje za odp. trzymajcie sie kobiety, bo troche mokro jest:)

reklama
Uszy kontroluja nerki.
Kurs kosztuje 1600 ma byc jeszcze w sierpniu ale czy TCM to nie wiem.Radiestezja napewno.
Jarek tez po innych miejscowosciach z kursami jezdzi kosztow w innych miastach nie znam musialabys przedzwonic do niego i sie dowiedziec.W kazdym razie warto-swietny z niego nauczyciel i ma sporo wiedzy.
Tu masz namiar na stronke "Natura" - Kurs podstaw medycyny chińskiej

Do góry