reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gotowanie wg Pięciu Przemian

:-D:-D spoko:-D:-D, moze byc moje imie i nazwisko: Justyna Weis

Renifer, ja bym podała imbirówkę i ewentualnie marchwiankę - sorki, ale jestem w pracy i nie mam dostepu od dokładnego przepisu, a gotowałam ja tylko 2 razy i to dawno temu...

reklama
Renifer jak sie cos dzieje to dzwon do pani Ani.Powiem ci ze ja z Kaspianem tak 2 razy mialam i za kazdym razem inne zalecenia dostalam.Choc dla mnie to tak samo wygladalo Pani Ania ma chyba 6 zmysl i dla niej sprawa byla inna z inna przyczyna-powiem ci ze strzal byl w 10.

U mojego małego od nocy z ndz na pon temp. - najpierw w okolicach 38 (wtedy nic nie dawałam na zbicie), wczoraj 39, a dziś w nocy 40. Nie ma żadnych innych objawów, a kiedy temp. spada to jest wesoły i energiczny, je normalnie, dużo pije.
Byliśmy dziś się zbadać i oczywiście zdrowe dziecko mam, ale skąd ta temp.?

Macie jakieś pomysły?

Iwka jesli tylko temperatura to ci sie dogrzewa musialas go wychodzic jakims owocem itp.czyms yin.Czesto takie dogrzewanie to 3 dniowka konczy sie wysypka czyli wyrzuceniem przez skore z pluc i organizmu nagromadzonej patogennej wilgoci.

Iwka mnie do Sianożęt

Jestem wlasnie w polowie kursu TCM.Powiem wam jest super-gosc jest siwietnym nauczycielem i wiedza mi rosnie na temat leczenia i diagnostyki oraz zabiegow.Jakby ktoras chciala to polecam kurs u niego_Ogolnie prowadzi zajecia weekendowe w czestochowie ale w wakacje nad morzem.
Caluski z wietrznych sianozet

witajcie :) do squomage: ten kurs jest tylko prowadzony w tym miescie? czy jezdzi po innych tez? ile kurs trwa i ile kosztuje?:) jesli mozna wiedziec. mamy zamiar wybrac sie nad morze, wiec moze skorzystam:D przydaloby mi sie...
bol uszu co oznacza, to watroba?
z gory dziekuje za odp. trzymajcie sie kobiety, bo troche mokro jest:)

reklama
Uszy kontroluja nerki.
Kurs kosztuje 1600 ma byc jeszcze w sierpniu ale czy TCM to nie wiem.Radiestezja napewno.
Jarek tez po innych miejscowosciach z kursami jezdzi kosztow w innych miastach nie znam musialabys przedzwonic do niego i sie dowiedziec.W kazdym razie warto-swietny z niego nauczyciel i ma sporo wiedzy.
Tu masz namiar na stronke "Natura" - Kurs podstaw medycyny chińskiej

Do góry