reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
ja wlasnie chodze na kase chorych i tylko jak chce biala to place..chcialam jeszcze 8 zabkow wymienic bo mam czarne i niewiem czy za miesiac sie za to nie wezme ;-)zeby chociaz z dwa mi zrobila zawsze to mniej:-)a jak urodze to inne wydatki beda i sie zapomni:-)
mycha ja chodze na widoku,jestem zadowolona:-)
wczoraj mlody mi padl po 19:szok:w szoku bylam juz myslalam ze chory bedzie..kurde ale znow zaczal przychodzic do nas w nocy:sorry:

reklama
hejka

Ja dzisiaj miałam mega alergię, ledwo dycham.

Ale u nas z tego co wiem to wszelkiego rodzaju sterylizacja jest karalna w kodeksie karnym. Chyba, że się znajdzie lekarza, ale to jest drogi interes. Wiem, że są ludzie co wyjeżdżają za Polskę na podwiązanie, tak samo faceci, jak i babki. Wiem, że w Czechach jest tanio. Zabieg kosztuje ok 500 zł i jest legalny. Mam koleżankę co jej M się w Czechach podwiązał. bo u nas to kosztuje kokosy ok 2000 zł.
No właśnie ponad 2 tyś... ale już jest legalne na pewno. W tv o tym rozmowa była. Tylko, że w 2 miastach w PL to robią. Piszesz, że w Czechach taniej... muszę mojemu powiedzieć ;p

hej
ja płacę na NFZ za białą plombę 50 zł :) i też mam tak zrobione, że nie widać, gdzie plomba :) kolejna wizyta 11 lipca :/ wolę 100 razy do ginekologa chodzić hehe
Kurdę ale mnie katar złapał okropny ... ledwo dycham ... do teog głowa boli szlag by to ... a taka ładna pogoda :/
Nasza młoda teraz śpi twardo, nawet nie wie, że spała u siebie hehe wczoraj ją budze a ona bez spodni - pytam co sie stało - nie wiem ... hm ... przy składaniu łożka patrzę, plama no ba ... zsiurała się małpa zdjęła spodnie i poszła spać dalej.

ezoja a w jakich miastach robia takie zabiegi wiesz?tez slyszalam ze jest u nas juz legalne..kiedys w ddtvn mowili i wlasnie 2 tys kosztuje..
madziarena to chyba alergiczne bo ja tez sie smaram od kilku dni i gardlo zawalone z rana najgorzej..i do tego wlasnie glowa pobolewa..moj mi z rana ciepla herbatke robi bo az mnie gardlo piecze i musze swoje odkaszlec i nawilzyc;-)
hehe to ci agentka hehe moj to od razu sie budzi;-)nie masz maty pod przescieradlem?

ja juz po dentyscie..bylam miesiac temu a dzis tylko kontrola miala byc i co zabek musiala mi robic...dlatego kolejna wizyta w lipcu.ile u was biala plomba kosztuje?bo ja place 60zl.
pr ja tez myslalam o spirali...ale kurde wlasnie i tak bylabym niepewna co miesiac wiec raczej wole tabsy..
ezoja o podwiazaniu tez myslalam,,w sumie to byloby najlepsze dla nas..dlaczego tylko kobiety maja rodzic i dbac o te sprawe:baffled:
marzenka -ae pamietaj ze z tabletkami tez nie masz 100 pewnosci ;]
wiesz jaka jest 100 procentowa metoda wstrzmiezliwosc ;];p
My dodtakowo jeszcze nie raz kupijemy gumki w wiekszosci i tak leza w szafce heh

Dzień dobry
Pięknie dziś znowu no i niech tak już będzie:) Byłam już w biedronce, kupiłam na sałatkę i będę robiła z gyrosa. Jutro przyjeżdża moja mama, stęskniłam się bo widziałyśmy się w wielkanoc ostatni raz.
mycha zdrówka dla Jasia, tak już jest jak nie jedno to drugie i tak w kółko:/

megi a jak tam z rocznica slubu?planujecie wyjscie?powiedz mi czy przetestowalas ten inhalator co zakupilas?i jak sie sprawuje?
pr a no wiem wiem:-D:-D

marzenka powiem ci że nie żałuję zakupu, jestem zadowolona, sprawuje się super:tak: W komplecie były nawet małe gąbeczki żeby z czasem wymieniać jak się zużyją czy pobrudzą, 2 maseczki, jedna dla dziecka druga dla dorosłej osoby, ustnik, i nawet rurka z wtyczkami do nosa żeby w ten sposób inhalować no i wszystko w praktycznej torbie na suwaki.
A co do wyjścia no zobaczymy jak z kasą będzie, czekamy może za poligon wpłynie bo podobno już kwity poszły do Wędrzyna. Przydałoby się kasy. Coś może wymyślimy w niedzielę czy jakoś:tak:

reklama
marzenko a nie mam pojęcia. Jak mój się zdecyduje i kasę uzbieramy to będę poszukiwać ;-)

oj ale czas zapierdziela, zaraz po młodego idę z córą... ciepło dziś fajnie, pranie szybko schnie.
My już raz na spacerku byłyśmy.... na słońcu długo nie mogę być kurcze.
Miłego popołudnia dziewuszki :tak:

Do góry