reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
madziarena wy to jak ja z moim, też jesteśmy z sobą od 2001 roku, dokladnie od 20 stycznia:-D więc też 12,5 roku:tak:
Posprzatałam, jeszcze wzięłam się za sernika na czekoladowym spodzie, tak żeby do kawki co było. Mama będzie ok 16 u nas więc jak coś to i może być mnie troszkę tutaj mniej:)
Co do spirali to mnie kiedyś po porodzie Pawła teściowa na nią namawiała ale ja co do tego nie jestem przekonana i bym nie założyła sobie. Jednak bardziej ufam tabletkom.

u mnie w grudniu bedzie 9lat odkad jestesmy razem i sie znamy:-Dbo my w sumie od samego poznania sie bylismy juz razem:-D
jej jak ten czas leci,pojechalam do tego tego tak niespodziewanie bo kumpela zadzwonila..mialam lepetyne umyc wziac kapiel i dupa nawet niewiem czy do 14 zrobie te pierogi,,dopiero ziemniaki gotuje,,najwyze obiad bedzie na 16:-D
ale za to sandalki kupilam w kwiatki takie materialowe z kokarda .tyl zakryty a palce odkryte:-)zakupy weekendowe tez zrobione;-)taczka zakupiona i oddana i licze na to ze dotarlo do dawida ze zle zrobil...a ja jestem stratna o prawie 40zl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
megi ja wczoraj zrobilam ciacho na biszkopcie z truskawkami i pyszne wyszlo;-)zgapilam od madziareny hahhahhaha
ciacho bo te ciasto przelozone jest masa budyniowa a jak bym dala bita smietane i na to truskawki i zalac galaretka tez fajnie by wyszlo?
poki co wszamalam 3 nektarynki i wciaz mi malo:-D:-D:-D:-Duwielbiam:-)

dzien dobry
nie mam czasu normanie urwanie doopy od dwóch dni:confused2:
marzenka a zeby zalac galaretka to musialabys miec ja prawie taka tezejąco inaczej przeplynie ci przez truskawki do smietany
i nigdy tak nie robilam jak ty
tez macie niezly staz a my w tym roku 14 lat malzenstwa i 15 jak sie znamy:-D
ezoja to ja mam tyle malzenstwa co wy sie znacie

ciacho tak pytam z ciekawosci wiesz;-)
ale zrobilam z budyniem jak bylo w przepisie;-)
wiecie co ale te 9 lat szybko zlecialo nawet sie czlowiek nie zastanawia nad tym:tak:

Hej...
ale parowa dzis dobrze ze wiaterek wieje :tak::tak:
Widze ze kazda ma ladny staz ze swoja polowka , ja z moim jestesmy 13 lat a po slubie 6 :tak:

Marzenka ja tez nie wiem o co kaman z taczka :-D chyba nie pisalas nic...ale wnioskuje ze Dawid komus zepsul i odkupilas nowa :happy:

Ja planuje na wekend zrobic 3 bita :tak: wieki nie jadlam juz :-)

reklama
a bo ja myslalam ze wam pisalam a niepisalam:-D:-D:-D:-D
no owca dobrze wnioskujesz..
lo matko jakie mi dobre pierogi wyszly nie moge sie opanowac:-Djak tak dalej pojdzie to dla meza nic nie bedzie;-)

Do góry