reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
megi to jeszcze nie wie kiedy ma acurlop?
moj ma na dwie raty rozlozony i bo mialo byc tak ze wralaby do pracy a ja bym rodzila a tak bedzie w domku;-)
madziarena super ze wyjazd udany:-)
ezoja i jak tam spacer?
ja musialam dzwonic do tbs smierdzi mi gazem od kilku dni co jakis czas.gosciu ma byc o 15 ciekawe ile wezmie:baffled:ale coz.

reklama
marzenko spacer zaliczony , nawet kawa u koleżanki pod lasem :-D
Jeszcze jeden spacer mnie czeka z psem, no i po synka idę z Michasią.
Nooooo... naleśniki wysmażone już, my dwie najedzone czas na relaks :-D
Fajnie świeci, pranie prawie suche już :tak:

marzenka a trzymał mnie baran jeden do dziś po południa w niepewności, idzie od 17tego teraz. Pytam jego czemu mnie drażni i mówi że w lipcu idzie a on że lubi patrzeć jak się złoszczę:-D
eZOJA jak tam obawy o @ minęły?
Wróciliśmy nie dawno z placu zabaw, mały się pobawił, pohuśtał:) ......i odpukać od wczoraj mało kaszlu słychać, prawie nic, może w końcu będzie zdrów:-)

hej laski
mi dzionek zlecial szybko:-D
megi dobrze ze mlody prawie nie kaszle
ezoja super ze spacerek udany i kawka w milym towarzystwie :-)

megi będę szła do gina... bo to dziwne takie. Test robiłam, niby spoko, lecz nie wiem czy nei za wcześnie robiony.
ciacho popołudnie też poza domem ha ha ha :-Du innej koleżanki byłam tym razem :tak:

Ja tam po dwójce dzieciach powiedziałam pas i trudno ale truję się tabsami. Nie mogłabym inaczej. eZOJA a ty się obawiasz w razie co czy jesteś za trzecią dzidzią jak coś? Przepraszam za moją ciekawość jakby co:sorry2:

Heloł. 1 dzień po zwolnieniu zaliczony, tydzień jako tako się zaczął, nie narzekam ;) ale od samego rana jak tylko wstałam to nerwy mam, żołądek Mnie z nerwów boli - boję się czwartku :( ale mam nadzieję że jakoś się to wszystko ułoży i uda Mi się, jutro już wtorek ale do czwartku chyba z nerwów zwariuję, już od dawna nie obgryzam paznokci, ale przez te nerwy chyba zacznę usz .... Trzymajcie za Mnie kciuki w czwartek o 13.30. Megi to super, że od 17 ma urlop, Mój Damian też czasami Mnie w konia robi że tak powiem, bo lubi od czasu do czasu czubek jeden popatrzeć jak się złoszczę :p to są nasi faceci ;) Marzenka fajnie, że Twój mąż będzie w tym czasie w którym masz przewidywany termin porodu ;) Madziarena super że weekend się udał :)))) też bym sobie do Karpacza pojechała choć na weekend, ale teraz tylko pomarzyć mogę :( no ale może jak nie teraz to na zimę będzie lepiej i coś się uda zorganizować, zobaczymy jak się Nasze sprawy potoczą ..... Miłego wieczorq Kobietki Kochane!!!! :)))))))

reklama
hejka

Ja mam już truskawki. A że uwielbiam to siedziałam dzisiaj w krzakach. Uczulenia na łapach dostałam i kicham, ale sama rozkosz jest bezcenna.
Męczą mnie już skurcze, ale jak na razie nie regularne.

Do góry