reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam.
Mężuś w pracy, jutro wróci i prawdopodobnie jednak na dniówkę też pójdzie, no cóż nic nie poradzę.
Ja chyba zaraz ze 2 okna umyję a resztę po niedzieli.
Ogarnę chatkę troszkę a później nie wiem co będziemy robić. :sorry2:

No nic miłej soboty dla Was Kochane!

moi spią ciągle. chyba pogoda wpływa. maly tylko dojadł i dalej spi. chyba się uregulował troche juz. i cale szczescie. i w nocy wstaję tylko 2-3 razy, wiec nie jest zle. cale szczescie Hesiulka już wogóle nie zwraca uwagi na płacz małego i się nie budzi ;)

Hej jestem caly dzien bylismy na wsi u siostry mojego m..
powozilam malenstwo,ponosilam troszke hehe fajniutki bobas :tak::tak:
zimno tu jak diabli hehe zima idzie

madziarena ok nie ma sprawy
befatka milego goszczenia sie :-)

Dobranoc jutro znow jedziemy w gosci do chrzestnego szymka :tak:
papa..:-)

hello
moj juz pojechal..
jednak udalo mu sie zjechac..wczoraj wieczor przy winku i tak zlecialo..
pr jak tam diety?stosujesz cos?bo ja sobie obiecalam biegac 3 razy w tyg i mniej slodyczy a bardziej zdrowe jedzenie...poki co z tym bieganiem mi wychodzi :tak:dzis pokonalam 10 kolek na stadionie..nastepna runda w srode;-)i o 2 wiecej ;-)
future jak tam wizyta tesciow?
milego wieczorku

reklama
hej Marzenka- staram sie MŻ ale ciagle mam wieczorne napady glody wiem nununu musze chyba zaczac pic jakies mleko cieple to moze zamisat zarcia przynajmneij sie rogrzeje ;p

Ale piiiiiiizdzi dzis mam w pracy 16 stopni a nie wzielam bluzy sobie grrr chyba ebde w kurtce chodzic bo grzejnik mi dopiero zamowia brrrrrrrrrrrrrrrrrrr a ja juz zawalone cale zatoki mam

Ostatnia edycja:
Do góry