reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry
maly jak zwykle przed 6 sie obudzil i nie dal pospac....spalam z przerwami i dopiero wyszlam z lozka...i tak bym jeszcze pospala
u mnie snieg pruszy lekko a u was?
owca dobrze ze dojechaliscie bez problemu;-)
maly jak zwykle przed 6 sie obudzil i nie dal pospac....spalam z przerwami i dopiero wyszlam z lozka...i tak bym jeszcze pospala
u mnie snieg pruszy lekko a u was?
owca dobrze ze dojechaliscie bez problemu;-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
madziarena pytałaś jak tam? A no wszystko ładnie pięknie:-) Zuzia zejść z taty nie mogła wczoraj zresztą dziś to samo a Pawełek wczoraj taty cały czas się wstydził. Co robią 4 tygodnie dla malucha jak jednego z rodziców nie widzi
aniolek-86
Madziula :P
Hej Wam
Future gratki za miesiąc dla Gucia ! Fajna fotka z tatusiem
:-):-)Owca udanego pobytu w PL
Megi fajnie, że już jesteście w komplecie.. Dla maluszka kilka dni to dużo, nie mówiąc o kilku tygodniach..
marzenka u nas nie pruszy śnieg, zimno ale sucho
U nas nocka fatalnie, zęby idą .. np. od godziny 3:00 do 3:30 wstawałam 4 razy.. później posmarowałam małemu dziąsła Bobodentem i jakoś lepiej spał..szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam Człowiek przemęczony w ogóle nie myśli.
Dziś może odwiedzi mnie koleżanka, ale to jeszcze nic pewnego .
Miłej soboty!
Future gratki za miesiąc dla Gucia ! Fajna fotka z tatusiem
:-):-)Owca udanego pobytu w PL
Megi fajnie, że już jesteście w komplecie.. Dla maluszka kilka dni to dużo, nie mówiąc o kilku tygodniach..
marzenka u nas nie pruszy śnieg, zimno ale sucho
U nas nocka fatalnie, zęby idą .. np. od godziny 3:00 do 3:30 wstawałam 4 razy.. później posmarowałam małemu dziąsła Bobodentem i jakoś lepiej spał..szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam Człowiek przemęczony w ogóle nie myśli.
Dziś może odwiedzi mnie koleżanka, ale to jeszcze nic pewnego .
Miłej soboty!
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
alez zimno i marzenka niedowiary ze u ciebie cos snieg ja jeszcze sniegu nie chce
alez zimno i marzenka niedowiary ze u ciebie cos snieg ja jeszcze sniegu nie chce
marzenka21
Fanka BB :)
no a moj ma dzis byc ale tak czekamy bo to nic pewnego..pewnie i tak sie zobaczymy wieczorem bo przeciez ja do pray
a maly teskni caly czas....widze ze im straszy tym bardziej potrzebuje taty...
no u mnie pruszyl pozniej jeszcze mocniej
u mnie miala byc kolezanka z malym od poniedzialku na 3 dni ale lipa bo jej maly zapalenie oskrzeli..kaszel mial straszny u nas
zrobila farsz do pierogow i jutro bede lepic na obiadek
a maly teskni caly czas....widze ze im straszy tym bardziej potrzebuje taty...
no u mnie pruszyl pozniej jeszcze mocniej
u mnie miala byc kolezanka z malym od poniedzialku na 3 dni ale lipa bo jej maly zapalenie oskrzeli..kaszel mial straszny u nas
zrobila farsz do pierogow i jutro bede lepic na obiadek
madziarena
Mamusia Amelki
hej
Owca sprzedaj bo nie widziałam się z bratową a pewnie chciałaby widziec tą bluzę
Marzenka u mnie też prószylo. a teraz 2 st. na Śląsku ma być śnieżyca a mężu dzisiaj ma wracać aż strach ... zastanawiam sie co na obioadek zrobi, myślałam nad lazanią ale mała chce frytki i gyrosa hehe
domek posprztalam wczoraj a dzis laba
Owca sprzedaj bo nie widziałam się z bratową a pewnie chciałaby widziec tą bluzę
Marzenka u mnie też prószylo. a teraz 2 st. na Śląsku ma być śnieżyca a mężu dzisiaj ma wracać aż strach ... zastanawiam sie co na obioadek zrobi, myślałam nad lazanią ale mała chce frytki i gyrosa hehe
domek posprztalam wczoraj a dzis laba
aniolek-86
Madziula :P
zapraszam do Galerii
C
ciasteczko
Gość
no to przyszla zima bleeee ja chce 20stop
marzenka pierogi mniam, madziarena dziec widze ma zyczenia ale chyba kady gyrosa lubi
marzenka pierogi mniam, madziarena dziec widze ma zyczenia ale chyba kady gyrosa lubi
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
heloł
milego sopbotniego. moi spią, to ja lece na zakupy )
milego sopbotniego. moi spią, to ja lece na zakupy )
Podziel się: