reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Marzenka dzieki, ze pytasz, przezylam. Nawet jestem mile zaskoczona, bo nie bylo tak zle, poza tym dala mi 50zl dla Kubusia:szok::szok::szok::szok: do teraz jestem w szoku. Kurcze obys sie nie przeziebila w tym sklepie.. wez sobie profilaktycznie cos na przeziebienie..

Owieczka poka poka sie !

Larvunia
mam pytanie do Ciebie bo Misia uzywala tego kubka 360' .. moj tez ma taki tyle ze aventa i zamiast pic normalnie na dole przykladac usteczka, to on naciska buzia u gory i wszystko leci mu na bluzke.. Moze masz jakis patent, bo juz nie mam pomyslu :)

hejka

Marzenka- w sklepach zimno dzisiaj było, w Lidlu dziewczyny w kurtkach na kasie siedziały, ja miałam też zimno, ale szef na maksa włączył ogrzewanie i przy grzejniku nie było tak źle, tylko u mnie chłopaki się kręcą i ciągle są przeciągi i mam katar nie kończący się. Jak ci się udało z tymi pierogami, ja nie mam czasu sobie kanapek zrobić na kolację.

Aniołek- no i nie taki straszny diabeł i kasę dał :-)

Mycha- fajnie, że M ma pracę.

Owca- ja muszę też koniecznie do fryzjera iść, z dwa miesiące nie byłam, nie mam kiedy, jak miotła wyglądam.

Hej
Dzisiaj się wyspałam, noc spokojna, Paweł spał już dobrze,nic mu nie było ale zadziałał chyba Dicoflor na uregulowanie pracy jelit, 5 kup wczoraj zwalił przez cały dzień ale dziś już nawet humor ma co mnie cieszy bo wczoraj taki marny,niewyspany:/
Mój pojechał do Gorzowa Wlkp na badania okresowe, ciekawe ile mu tam zejdzie:confused: jeszcze kierowałam go wg mapy w necie jak ma dojść na ul Sienkiewicza, kurcze tyle tych ulic w tym mieście ale trafił jakoś:tak:
Jeszcze 2,5 godz i Zuzie odprowadze potem za jakąś zupke trzeba się wziąć.

Witam
u nas narazie nudy nie wiem co dzis bedziemy robic
chyba po miescie polatam..:baffled:
mlody dzis zwymiotowal troszke flegma mu sie zwrocila i babce lozko zarzygal hehe
ale juz ok pije syrop to moze kaszel przejdzie :tak::tak:

megi nie macie nawigacji?? my jak gdzies idziemy a nie znamy miejsc to bierzemy navi w kieszen i nas prowadzi hehe :-)

Aniolek to fajnie ze spacer udany i jeszcze kasiore dala malemu... nie masz chyba zbyt dobrych stosunkow z tesciowka ? nie spotykacie sie na codzien?

laski zdjecie pokaze jak bede w domu bo narazie nie robilam...

Uciekam milego dnia :tak:

Hej,
U mnie nocka jak zwykle, wstawałam kilka razy, ale mały nie płakał tak jak wczoraj więc może być.

Owca
nie mamy dobrych stosunków, ale oni trochę bardziej zaczęli się starać, więc i ja.. Wolę tak, niż ciągłe darcie kotów. Ciężko byłoby się od nich odciąć.. mieszkają na tej samej ulicy:sorry2:Zdrówka dla synka:)

Megi
dobrze,że trafił :) i fajnie, że się wyspałaś.

Kroma hehe dobrze to ujęłaś z tym diabłem :)) Zdrówka, Oby katar szybko Ci minął.. choć jak u Was takie przeciągi to ciężko się podleczyć..

Buziaki zmykam

Witam.

Marzenka, Kroma to jest cały czas ta praca u byłych pracodawców co go tak potraktowali nieładnie jak wrócił z Niemiec, przed wyjazdem zapewniali że jak wróci ma do niech powrót a w rzeczywistości jak wrócił to już u nich pracy nie miał, a teraz sami przyszli w łaskę bo jeden z nich poszedł na operację kolana i ma teraz zakaz chodzenia i M jest za niego na zastępstwie, więc mimo wszystko zgodził się tam pójść ważne że kasa będzie. Mamy nadzieję, że jak skończy się zastępstwo to do tego czasu znajdzie inną pracę.

Głowa Mnie boli jak szlag, dzieci póki co spokojnie bo od rana dali popalić.

Ja dziś dostałam propozycję stażu w jednym sklepie u Nas w miejscowości, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo nie mam nikogo do dzieci :no: mama Moja się raczej nie zgodzi żeby po powrocie z pracy zająć się dziećmi, ona tylko prosto z pracy leci do dzieci Mojej siostry jak ona potrzebuje opieki a jak jej dziś powiedziałam, że mogłabym mieć staż to tylko się spojrzała i powiedziała "no ale do dzieci nikogo nie masz" to już wiem że ona nie pomoże :no: nie wiem co zrobię, mam czas do dziś wieczora bo jutro właścicielka sklepu w Urzędzie by się pytała o Mnie czy bym mogła mieć staż u niej a jak się zgodzą to w miarę szybko będzie podpisanie umowy itp. ....
Kurcze zawsze to parę zł więcej i jeszcze na miejscu bez dojazdów i pewnie nic z tego nie wyjdzie.

reklama
Mycha kurcze fajnie by bylo jak by sie ci udalo tym bardziej ze to na miejscu i dojazd cie nie kosztuje...
a nie masz kogos z rodziny na miejscu ? jakas babcie albo ciotke czy jakas kolezanke?? moze ktos ze znajomych by sie znalazl kto sam w domu np.ze swoimi dzieciakami siedzi albo sasiadka jakas za drobna zaplata?..moze popytaj kogos...

u nas pada deszcz :nerd:

ciacho a ty gdzie jestes ??

Wyjezdzacie gdzies dziewczyny na wszystkich swietych ?

Do góry