reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
my juz po obiedzie dzisiaj rybka bo piatek, ugotowalam warzywa na salatke, moj M i dzieciaki lubia:-)
niby slonce jest ale chlodno na dworze ale nie moge cieplych kurtek ani plaszczykow nosic bo sie gotuje jak zaloze cos cienszego to mi chlodno:dry: babie sie nie dogodzi:-D:-D

zapraszam do galerii. wczorajsze froterowanie podłogi przez dzieci.

a ja mialam isc prasowac. a jakos mi się nie spieszy haha. już powiesilam pranie, nastepne juz się kręci, posciel zmienilam, bo mama mi wczoraj kupila nową, i jakoś leci......

a wiecie, ze mamy dziś miesiąc?

kromeczka 003.jpg

future buziaczki na ten 1 miesiąc życia dla Gucia ależ on słodziutki:-)
madziarena nie szykowałam kolacji, na obiad mu robię pomysł na soczystego kurczaka z czosnkiem i ziołami to nic że dziś piątek, raz nie zawsze:-p księża też pewnie nie poszczą, co innego ścisły post ech...:tak: Właśnie czekam na niego z dziećmi, lada chwila powinien być:-)
owca udanego pobytu w PL;-)

Future wszystkiego NAJ dla Gucia na 1 miesiąc życia! :tak:

Kurcze tak jakoś dopiero sobie uświadomiłam że to dzisiaj piątek a Ja ze schabowym wyskoczyłam :zawstydzona/y: ale w sumie przez ostatnie 3 m-ce mieliśmy post więc raz nie zawsze. Jak już się zacznie ścisły post no to na pewno będziemy przestrzegać, nawet nie wiem kurde kiedy ten tydzień tak zleciała i że to już piątek, kompletnie straciłam poczucie czasu :sorry2: :shocked2:

reklama
Megi jak tam :) ?
Ja jutro chyba lasgne zrobię hm... taką mam bynajmniej nadzieję ... mój będzie coś ok 17-18 w domku, więc raniutko na zakupki, mała już śpi to jutro wczesnie wstanie przeciagnę ją jakoś i znów o 19 pójdzie nyny.
O jaaa też zapomniałam,że dziś piatek i wszamałam kurczaczki bo siostrzeniec przywiózł małej zestaw happy meala ... kurcze brzuch mi rosnie musze sie wziac za siebie ...
no nic uciekam poidłogi pomyc bo mnie noc zastanie a jutro juz nie mam ochoty sprzatac

Do góry