FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
babcia spoko, spala, naøykaøa sié tabletek na sen i spaøa. ale Policji jeszcze nie bylo. czeka caly czas. ale w dobrym stanie, nie denerwuje sie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mycha- ja kiedyś dużo ćwiczyłam, codziennie, basen, sauna siłownia i nawet jakuzzi. Skakałam na skakance jak uzależniona, rower latem, ale to jak dzieci nie było i wtedy było widać efekty, a teraz to pikuś moje ćwiczenia, jak z 30 minut orbitrek, czasem skakanka i jakieś brzuszki, i to nie regularnie, musiałabym przestać jeść połowę tego co jem, a to i tak bym masy nie zrobiła tak ćwicząc. Ja nie mam czasu latać teraz na siłkę i na aerobik, chciałabym chociaż na basen, ale co z dzieciakami, jak je wezmę to sama nie popływam bo trzeba pilnować ich. A współczuję @ ja też mam takie bolesne i nie regularne, bo jednego mca mam długi okres i mniej bolesny, a te krótsze są tak jak twoje że ledwo wstaje człowiek.
Future- to zależy chyba od dziecka, bo Olka to jak po szczepieniu była to nic się nie działo, a Arek ma zawsze gorączke i to po tej skojarzonej ostatnio miał MMr i byliśmy u lekarza to stwierdził, że prawdopodobnie to to, bo nie miał innych oznak tylko ta gorączka przez kilka dni.