reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Megi współczuję :szok: to żeś miała "przygodę" ... No właśnie a nie przeczyściło Cię po tym??

Ja też często małemu robię mleko na śpiku, ale jeszcze podobnej sytuacji nie miałam ... :no: Oj biedna Ty ...

reklama
Nie no jakoś nie przeczyściło mnie...tak teraz czytam i sama się śmieję z tego.....a może m chciał mnie otruć błahaha:-D
Tak z innej beczki...mój był załatwiać przedszkole dla Zuzi przy szkole podstawowej złożył pismo i tylko czekać na telefon mamy ale raczej ją przyjmą bo pani dr powiedziała że 5 latki muszą w tym roku iść obowiązkowo tyle że na przyszły rok mam wybór jeszcze czy puszczać do I klasy czy znów zerówka. my z m jesteśmy zgodni że Zuzia pójdzie do szkoły w wieku 7 lat.

megi kuźwa dobrze, ze nie jakiś domestos. ja pierdziele.

ja ostatnio przed swiętami kreata kupilam do prysznica, ale po uzyciu postawilam tak wysoko, ze nikt nie sięgnie, tylko moje menzu albo my na krzesle.
po tym co w tamtym roku w stargardzie sie dzieciak napil to szok. mam teraz taki jakby uraz. do wszelakich plynów.

Hej Dziewuszki. Położyłam Kubunia spać i mam chwilkę.
Future współczuje babci przygody.. a policja tragedia..ale co się dziwić :wściekła/y:
Megi smacznego :sorry2: fuuuj ale to musiało być niedobre bleee :baffled:
Befatka ja też jestem leniuch ostatnio.. tak sobie obiecałam że będę ćwiczyć, pilnować się z jedzeniem a tu nie ma siły, czasu ochoty ehh. Też mam bardzo częste bóle głowy, które nie pomagają.
larvuniu serduchu superowe na pewno spodoba się jako prezent :tak:

ajj już nie wiem co jeszcze miałam napisać.. hm

A jak Wam minął piątek 13-ego? Mnie nie dopadł żaden pech, choć jeszcze do północy daleko ;-)
Buziaki

hello
troche podczytalam i z tego co zapamietalam topo pierwsze
Future historia koszmarna. zawalu bym dostala!!!!
Marzenka gatuluje przedszkola
Yolanta odpoczywaj. jeszcze troszke i juz bedziesz mogla rodzic:p ja bylam we wtorek na wizycie, szyjka z 4cm zrobila sie 1.5, od piatku do niedzieli mialam skurcze co 6 minut ale tylko miedzy 16 a 20 wiedzialam z3e mnie dziecko w konia robi wiec na swieta na IP nie jechalam, tyle ze wlasnie przez to ta szyjka sie skrocila, jest miekka i gotowa, ale kazal wytrzymac miesiac jeszcze do 37 tyg i potem mamrobic co chce. zadnych lekow nie dal. no spe forte mam brac jak sie skurcze zaczna znowu i odpoczywac duzo, a jak nie przejdize to do szpitala jechac.
Yola z mlodym na Fenoterolu bylam i przenosilam jesli Cie to pocieszy :D a z rozwarciem 1.5 cm chodzilam prawie 3 miesiace i mlody urodzil sie prawie 2 tyg po terminie. tyle ze te leki bralam od 24 tygodnia. a jak sie po tym leku czujesz? bo on jest taki niekoniecznie fajny :/

czesc
ledwo zyje...
caly dzien poza domem
serduszko sie podobalo :tak: Dzieki dziewczyny
Mloda zasnac nie mogla cos, chyba za duzo wrazen, dopiero co padla mi... jak nigdy.
Moj dzis wyjechal, znowu na pare dni... bbuuuu i sama z dziecmi zostalam.
Odezwe sie jutro, musze mieszkanko do ladu jeszcze doprowadzic puki dzieci śpia....
pozdrawiam

A ja dziś cały dzień za kółkiem.. Po mieście... Jutro zresztą też, a jutro żużel więc ciężko będzie... I to na dodatek nie swoim autem... Cieszę się bo potrenuje sobie jazde w tłoku, ale kurcze stopa mnie boli :-p.

FUTURE masakra... Moja siostra kiedyś kluczy nie wzięła i pewna że nie ma nikogo weszła sobie takim innym wejściem że trzeba wiedziec jak, to tata przy drzwiach z niego, z bejsbolem stał jak usłyszał że ktoś idzie... A tu wejśc i obcego spotkac w domu, masakra, umarłabym chyba...

MEGI ło matko, to mialaś niezłą "niespodziankę"... współczuje

Cześć.
A Ja od rana w nie najlepszym humorze, smutno Mi i płakać się chce, wiedziałam że prędzej czy później to nastąpi ale mimo to smutno Mi ... Od jutra sama z dziećmi na miesiąc zostaje, mąż wyjeżdża do Niemiec do pracy .. Nie wiem jak to będzie, sama z dziećmi na tak długo jeszcze nie zostawałam ... :no:
Wytrzymam to ale będzie smutno i w ogóle .... ehhh .. nie będę wam smęcić ... :no: :-(

Miłego dnia.

reklama
Do góry