reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wow ale "przygoda"
Future zglosiliscie na policje ziomala?

ja zrobilam serducho o prosze jakie ladne ;p
Szyciaki
jutro rano wybywam z domu, wiec trzymajcie sie cieplutko :tak:

reklama
o kurcze Future wlamal sie do mieszkania??
Jak mieszkalam kiedys na stancji to do mieszkania wlazl nam pijany gosciu ,kulturalnie zdjal obuwie (ukazajac nie male dziory na pietach w skarpetach)i powedrowal prosto do mojego pokoju legnac sie na wyro.Ale babcia (wlascicielka mieszkania)narobila rabanu i wytargala drania za drzwi .Skubany dobijal sie jeszcze kilka minut az mu sasiadki ,,wyjasnily''ze pomylil klatki.
Ja umieralam ze smiechu a babcia na zawal;-)
Nie nabijam sie tez bym sie na maxa wkurzyla jakby sie to mojej babci przytrfilo

Larvuska -dziekuje :*** Serducho super
Dla Ciebie nawet sobie dzis pazurki-zelowe machnelam haha wlasnie skonczylam je robic

no nie moge spac cholera. to chyba te wiadomości. mówię wam szkoda słów. zadzwoniłabym do babci, ale jak spi to ją obudzę i bedzie sie denerwowac, ze ja nie spię ;) eh, ważne, ze mała śpi. gorzej jakby to ona wędrowała po nocy. ciekawe o ktrej zasnę hę?

Befatka wiesz, jesli wypił babci wszystko albo wyjadl z lodówki to okej, ale drzwi były zamknięte i ne wiadomo jak wlazł. czy jeszcze jak babcia była w domu, czy przez piwnice czy co. a najgorsze, ze mogl babci cos zrobic. nawet nie chce myslec.

tak larvunia zglosili na policje, ale najpierw 5 razy nikt nie odbieral, a potem jak juz łaskawie odebrali, to powiedzieli, ze nie mają czasu i przyjadą jutro. eh ta polska poje....

edit
no śpicie? też cos!!!:no:

wstawac, juz 6,

Larvunia dzie ty, przecież słyszę, ze nie spicie ;)

edit 2

no wiecie co! juz 7 a tu nikogo.........

Ostatnia edycja:
czesc
future do ciebie nie podobne ze o tej godz siedzisz na bb:-D:-D
najwazniejsze ze babci sie nic nie stalo;-)
nocka znowu do bani mlody goraczkowal ...ciekawe jak dzis bedzie:baffled:dobrze ze mam na popoludnie bo niewiem jakbym do pracy poszla..
kawke musze wypic....
kroma to fajnie ze sprawy ida do przodu...do pazdziernika zleci;-)tylko czy twoj m dalej bedzie wted tak wyjezdzal?bo jak ja mialabym byc sama w takim domu to niewiem zesralabym sie:tak:
befatko hehe ja nie mialam takich atrakcji..za to niezle balowalam ale wole tego nie wspominac:-D

hej

Marzenka- jak ja pójdę do pracy to już nie będzie tak jeździł, teraz chce pracownika zatrudnić i on będzie jeździł a M gdzieś bliżej. Ja pewnie też bym się obkichała ze strachu.

Befatka i ciasteczko- tyle się nazrywałyście w młodości, ja też troszkę chodziłam na owoce, a to może jakiś interes otworzymy razem, sad :-)

Future- nie ciekawa historia, też bym się martwiła o babcię. Różne to typy łażą. Dobrze, że się tak skończyło.

future- z jednwej strony smieszne ale ja bym chyba zawalu dostala jak bym zoabczyla jakiegos goscia w moim domu
Ja tez bym mogla zrywac owoce ilez to ton roznych owocow sie zerwalo;] nawet cala rodzinka jezdzilismy na zarobek przez caly miesiac i zarobilismy sobie na wczasy ;]

Hej hej !
Future ale akcja ... co za gość no ... i właśnie którędy on wlazł ??
Kroma oby się plany z plantacją udały no i z przeprowadzką do nowego domciu :)) Oj ja jak zostaję sama mimo, że teście są na dole to mam takiego fefra, że szok :)
Larvunia ale serduszkooo extra !!
Marzenka to biedny ten Dawidek ... oby mu szybko minęło to choróbsko !
No i życze słoneczka na niebie na ten piątk 130go !!

dzien dobry
future ale wrazenie nie zazdroszcze, a co do szczepionke tych MMR to lekarz tego nie powie
ale maja skutki uboczne zreszta jak wszystko ale ...
potrafia wywolac stany lekowe, kolezanki syn przez 3tyg chodzil nadpobudliwy jakis, nie mogla dojsc z nim do ladu a u nas mloda przez 2 tyg byla straszna wszystko ja draznilo, plakala, byla rozdrazniona a po 2 tyg jakby nic nie bylo, z tym ze objawy wystapily jakos kilka dni o szczepieniu:dry:
kroma hehe zalozymy sad bb:-D:-D kazda posadzi co bedzie chciala:-D befatka ponoc te zelowe sa lepsze od tych zwyklych tipsow, w zyciu nie mialam wiec nie wiem jak to jest

reklama
no wlasnie nie ma powodu a dzieciaki maja leki o niej a przypomnialo mi sie mloda budzila sie w nocy marudna co jej ie wczesniej nie zdazalo, ale przezyjesz:-)

Do góry