reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej melduje sie po kosciele i obiadku
mlody byl nieznosny w kosciele wrr...gadal tak glosno ze musialam wyjsc na koniec kosciola
i wisial na mnie ech..:wściekła/y: nie wiem jak to bedzie na komuni...
a obiad u nas dzis w sumie resztki hehe nie gotowalam nic mielismy zupe pieczarkowa i dla dzieciakow nuggetsy :tak:
i zaraz spadamy w gosci :-)

Future gaska powiadasz nie jadlam jeszcze nigdy hehe

Marzenka jeszcze raz wszytskiego najlepszego i duzo milosci :-):-)

No i tyle na dzis milej niedzieli :-)

I moj kwiatuszek podoba wam sie??..:laugh2:

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
owca jakies kaktusowate? dobrze wam ze znowu w gosciu:-):tak:
my juz tez po obiedzie a do kosciola dopiero wieczorem bo najkrotsza msza jest, szkoda ze nie trwaja 30min:sorry:
moje dziewczyny sa znudzone po 30min:sorry:

Hejka
O mamuniu mam kaca 1szy raz och jakis prawie 5 lat .Masakra nigdy wiecej.
Imprezowalysmy wczoraj z corcia na 30 kolezanki.Corcia sie wybawila,ma tez a tata bawil sie w pracy;-)
Wrocilysmy o 2 w nocy.Mala zaczela przysypiac dopiero w taksowce wczesniej probowalam ja polozyc ale nie chciala bo za duzo atrakcji bylo.Mala imprezowiczka rosnie
Madzia fajny kwiatek
Ja dzisiaj nie gotuje mamy z Kaykiem ogorkowa z wczoraj a dla J.zostal z wczoraj kawalek karkowki i ziemniaki(karkowka trzana w ketchupie na to cebulka i na koniec ser zolty zapiekane w piekarniku)Pychota
Marzenka tort super.jak na pierwszy raz to rewelka
Aniolek -zdrowka dla Was.Ja w srode skonczylam antybiotyk teraz ma sterydy do nosa i znowu zaczyna sie dziac to samo ehh.Chyba poszukam jakis niekonwencjonalnych metod leczenia bo sie wykoncze
Sorki laski nie pamietam co dalej mialam pisac ide po jakiegos tabsa na bol glowy.Udanej i radosnej niedzieli

owca fajny kwiatuszek:) Ja też lubię kwiaty ale zdarza mi się o nich zapominać niestety...dopiero jak zaczynają żółknieć liście to wiem że chcą wody:zawstydzona/y: wredna jestem:-p
befatko fajnie że się zabawiłyście z córą czasem trzeba oderwać się od rzeczywistości:tak:
My kawkę spijamy, nudy jak nie wiem co! by się jakieś goście do nas zapowiedzieli to nie:sorry:

Hej dziewczyny, ja dopiero do domku wrocilam :-D.
Padam na pyska, ale takie zmeczenie to ja po prostu uwielbiam. Bylismy z malzonem na tych zakupach, wydalismy 30 euro na torbe ubran :-D, kocham 80% przeceny. Dresik, spodnie, 2 koszulki, bluzka i jedno ubranko dla malego (akurat ten dzial byl przetrzepany). Tylko zamiast kulturnie pojechac do tego sklepu autobusem, przeciagnal mnie paskudnik spory spacerek przez las. Chyba mu za duzo marudzilam ostatnio, ze mi natury trzeba, hehe. Ale zadowolona jestem, dawno tak fajnie dnia nie spedzilismy, szczegolnie jak wracalismy i bylo slonko, przyjemnie i milutko. Tylko dziwnie mi bylo w sklepie, bo buty mialam upaprane od tego lasu, heheh.

owca - super kwiatek, wyglada na taki, o ktorym mozna zapomniec podlewac czasem, cos w moim stylu :-D

hejka widzę, że mało nas tu na weekend, ja korzystałam póki M jest, jutro znowu wyjeżdża,

Ja korzystam też z przecen, ale nie w PL, ja przez UK zamawiam i tam też do 80% są przeceny, fajnie, ze się obkupiłaś.

Miłego dnia.

czesc:-)
a pewnie kroma korzystaj poki maz jest:tak:
yolanta no to widze ze poszalalas ale dobrze ci to zrobilo i bardzo dobrze bo przeciez o to chodzilo prawda;-)
owca hmmm lubisz takie kwiatki?ja poki co wychodowalam sobie rzerzuche i bazylia juz mi wyrasta:-D

reklama
Witam !!
slonko mi daje po oknach jak milo :-) czekam na kuriera jeszcze go nie bylo ech znowu uziemiona jestem a tak bym wyszla po chleb no trudno..
mloda ma dzis bal w szkole poszla cala w skowronkach :-D

Yolanta to fajne okazje tez macie trzeba korzystac..:tak:

Marzenka czy lubie kwiatki takie hmm...w sumie ten akurat spodobal mi sie to go kupilam to bardziej ozdoba niz kwiatek he
a w domu mam tylko 4 orchidea i zadnych innych nie posiadam hehe bo zawsze zapominalam o podlewaniu i usychaly :-D

Ostatnia edycja:
Do góry