reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzień dobry wieczór ;)

Larvunia Wy tam się sobą nie zajmujcie, bo trzecie dziecko się urodzi <lol>
Mysza no co Ty? neurolog powie...cytuję: "wszystko w jak najlepszym, porządeczku, Jaś rozwija się książkowo, nie ma powodów do niepokoju, oby tak dalej ;)" zobaczysz. a ja wtedy powiem: A NIE MÓWIŁAM??? hahha

a ja wlasnie wróciłam od lekarza. "toto" ma 20 mm wielkości i podobno jest ogromne, bo jeszcze 2 tygodnie temu nie bylo za wiele widać. powinno miec około 11-15mm. termin na 30 wrzesnia. Lekarz wybrał kartę koloru róż, a dokładniej fuksja z okazji, że kazałam mu, żeby była dziewczynka. jestem szczęśliwa, ale nie mam jeszcze ciśnienia jak przy Helence. mama mowi, że i ciśnienie wróci, i będę latać jak z pieprzem. no zobaczym ;)

dla reszty babolków wielkie LOVE

Hej Dziewuszki. Sorki, że się nie odzywałam, ale nie miałam za wiele czasu, aby siedzieć przy kompie.
Wczoraj fajnie minął nam dzionek. Pojechałyśmy z mamą i z Guciem do mojej babci. Uradowana szczęśliwa i ja też zapomniałam trochę o zmartwieniach. Jutro idę do UP bo wyczaiłam jakieś ogłoszenie ws. stażu. Może jeszcze będzie aktualne :baffled: W piątek zamierzam iść z Kubuniem na kontrolę bioderek do ortopedy. Mam nadzieję, że wszystko będzie git.
Dziś fajna pogoda to skorzystaliśmy i połaziliśmy trochę po dworku. Oczywiście Kuba pomarudził, ale w końcu padł i było fajnie.
Owca super kwiatuszek :) ja nie mam ręki do roślin, bo zapominam o ich istnieniu i nie podlewam:sorry:
Yolanta ja też uwielbiam takie promocje i przeceny :tak: Fajnie, że udało Wam się kupić dużo rzeczy.

Mycha trzymam kciuki, żeby u lekarza wszystko było w porządku. Będzie dobrze zobaczysz!
Future gratulacje, maluszek rośnie jak na drożdżach. Oby tak dalej :))

Kisss

dzien dobry !!
ja mam dzis mlodego w domu bo cos kaszle to zostal,a dzis jechali akurat do teatru a on nie chcial bo mowi ze nie lubi teatrzykow hehe
i bedzie sie nudzil caly dzien..
kuriera dalej nie bylo wkurza mnie to juz 3 dzien czekam powinien byc juz wrr...

Ciacho snieg powiadasz hehe ...wiosna bedzie niebawem ;-)

owca a to jak mlody nie lubi to dobrze sie zlozylo, a bialo jest no porazka, pewnie jutro sniegu nie bedzie a moze juz prognoza pogody sie zmienila:-D:-D

reklama
Hallo dziewuszki:)
Ja już od 6 nie śpię, mały jadł 4.50 od 23 nie jest źle...teraz młoda ogląda Jedynkowe przedszkole a maly wydaje różnorodne dźwięki z siebie, śmiać się chce chwilami:-) U nas pochmurno ale bez śniegu i dobrze bo ja już pragnę wiosny.

Ciasteczko przygnałaś do nas opady no i zaczęło padać- śnieg bleee:/

Ostatnia edycja:
Do góry