reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Megi udanej i szybkiej przeprowadzki,bedziesz miala 2 mamy do pomocy to szybko pojdzie :tak::tak:

A u mnie szymon zasnal 1,5 godz temu patrze ze on cieply i ma temp.39 :baffled: nic mu nie bylo nie wiem co to...
zrobilam mu zimny oklad moze przejdzie..

madzia oby to nie byla grypa, moze cos z przedszkola przyniosl, zdrowka zycze
dzieciaki jak w dzien spia zwlaszcza te starszaki tzn. ze cos jest na rzeczy

tak jak mowisz tym bardziej ze moje nie spia w dzien wcale...
ja mam problem bo on nie chce wypic syropu,musialabym na sile wpychac ja go trzymac a m wlewac ale nie lubie tak bo polowe i tak mi wypluje....narazie oklad zrobilam zobacze moze zejdzie a jak nie to na noc bede musiala jakos mu dac...:crazy:

obudzil sie i lezy narazie ...pewnie tak jak mowisz cos z przedzsz dawno juz u mnie chorzy nie byli...

a moze wlej mu do soku ten na goraczke, mlodej tak robilam jak byla bardzo malusia i nie chciala za chiny ludowe wypic, a z drugiej strony taka pogoda to co sie dziwic ze dzieci choruja
dzisiaj to bedzie chyba wybitnie u nas zimno

Brrrrrrydzien dziewczyny :-D
Kurde, w nocy przymrozilo i jak sie obudzilam kolo 3 rano, to zwinieta w kulke cala pod koldra, hehe. Nie zdarza mi sie to normalnie, nie cierpie spac z glowa pod koldra :rofl2:. A jeszcze wczoraj sie smialam, bo w TV wielka sprawe robili z tego, ze temperatury spadaja NAWET DO -10!:szok: No to mam za to smianie sie, hehe. Rano jak z domu wyszlam, to mialam ochote zrobic wtylzwrot pod koldre. Inaczej sie tu te temperatury odczuwa.
A czuje sie jak w ruletce, jeden dzien pelna energii, nastepnego ledwo zyje. Spie tez, czasem cala noc jak trup, albo tak jak dzis budzac sie co 2godziny. I nawet nie wiem od czego to jest zalezne.
Usmiech dla wszystkich i zdrowka dla chorujacych :-)

Hej
Ja sie nie odzywam bo my mega chore .Mysia przytargala grype z przedszkola .Bola nas wszystkie stawy a nawet wlosy ,obie mamy cos ok 38.5 masakra.U mnie standardowo na zatoki poszlo zdycham .
Nie odpisuje nic nikomu bo mnie monitor oslepie sorki,zdrowka wszystkim ,buziaki

Befatka zdrowka dla was :tak::tak:

ja dalam mlodemu czopek i narazie goraczka zeszla zobaczymy jak bedzie w nocy :baffled:

siedze sobie i palaszuje pistacje :-) uwielbiam je :-)

Milego wieczorku i do jutra :tak:

reklama
dzien dobry:-)
owca i jak szymek?
future masz juz stroj na bal ?pochwal sie jaki;-)
ciasteczko to co sie dzieje w aptekach to glowa mala mnie tez nerwica bierze jak mam isc cos kupic......szkoda tylko ze pensje nie rosna razem z podwyzkami bo to sie dzieje od stycznia to jakas masakra.......na spozywcze widac jak idzie wszystko w gore
owca dobrze ze wyjechalas bo przynajmniej tam zyje ci sie lepiej ;-)
juz mi sie spac niechce potem nie bede miala czasu siedziec na laptop bo ide do miasta i pozniej do intermarche bo nigdzie dostac nie moge maki zytniej i kukurydzianej moze tam znajde:eek:
a tak to nic ciekawego sie u nas nie dzieje;-)
milego dnia

Do góry