reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Blond ja już też to gdześ czytałam kiedyś :)
JAk czytam jak te wasze dzieciaki wstają to jestem w szoku ... moja Amelka wczoraj wstała o 11:30 i jeszcze tesciowa na siłę ją obudziła włączyła głośno TV a mała wstała i woła : Babcia ścisz ja śpie !!! To ja szybko babcia wyciagnęła bo by dalej spała ;0)

ja juz po badaniach..eh tak rano wychodzic to nie dla mnie i jeszcze na glodnego a buuuuuuuuuuuuu..:-D
a no madziarena nie pisalas..ale to nic;-)dobrze ze na kontroli wszystko ok;-)
dziewczyny ale wtakim razie ktos musial jeszcze maczac wtym palce bo dostala od kogos w glowe przeciez hmmmmmmmm.szkoda malej dziewuszki choc ciala jeszcze chyba nie znalezli

mazrenka- chyba że sama sobie walnęła, ale to już by musiała naprawdę być poważnie sfrustrowana.
madzierana- to dobrze, że wszystko jest po kontroli dobrze, a mała ci ładnie śpi, co ja bym dała, żeby moje łobuzy tak spały.

ale mi dzieciaki histerię odstawiły, z powodu zimnego śniegu, Arek to rozumiem mały jest i spać mu się już chciało, a matka go ciągała sankami, ale Olka, pod klatką dotknęła zimnego śniegu i jej łapki zmarzły i szczypały i ryczała mi na całą klatkę, Arek też i nie wiem czy on też z powodu złapania śniegu bo mi rączki pokazywał i miałam dwa ryczące dzieciaki na klatce, a w domu Olka aż się kładła na podłogę z tego płaczu, już myślałam że może sobie coś zrobiła w tą rękę, ale ona mówi, że ją szczypało. No i nikt nie wyszedł zobaczyć co się dzieje, chyba moi sąsiedzi się przyzwyczaili, że moje dzieciaki ciągle płaczą

owca kolo nas tez szyja alby, jest zaklad krawiecki, do tego torebeczki, peleryny
chyba kazdy zaklad cos takiego ci uszyje jak sie tym zajmuje
a ta z linka ladna:-)

jestem w domu
mama odstawiona
jem obiadek i zerkam na tv na konferencje...

aniolek dzieki za linka juz to widzialam i pisalam z ta pania ale dzieki za pamiec:-):-)
musze obmierzyc mala wyslac pani wymiary i mi uszyje ale jeszcze mysle nad tym :tak:

Ide dalej jesc ;-)

cześć ja tak przelotem:) Mąż już przejął mieszkanko, jutro z rana działamy, siedzę już w ciasnocie, wszędzie worki a jak przyjadą obie mamy (m po nie pojechał) to jeszcze będzie upychanie w kartony hmmm ...jak ja kocham przeprowadzki:baffled: miejmy nadzieję że to ostatnia jak na razie i na dłuższy czas będziemy mięli spokój:)

szkoda półrocznej Madzi, smutne:((

megi chwila moment i bedziecie na swoim a potem bedziec obrastac w rzeczy tak jak ja:laugh2:
jakbym miala sie przeprowadzac to chyba bym wyrzucila zapewnie 1/3 rzeczy bo sa zbedna:-D

ponoc ta noc byla miala byc najzimniejsza ale chyba dzisiejsza bedzie juz jest -10 a jeszcze 17 nie ma-porazka

reklama
Do góry