reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie i ja
marzenka widze ze zalatana sobota ci sie szykuje;-) udanych zakupow
owca wlasnie jak szymek?
ja musze szybko obleciec chatke a pozniej juz mam popoludnie zaplanowane i to milo:-)

reklama
witajcie

ja na chwilkę, M wczoraj mi niespodziankę zrobił i wrócił, a miał być dzisiaj, zaraz wybywam z dzieciakami na sanki. PA

Hejka dziolchy !!
dzieki ze pytacie Szymon teraz akurat ok siedzi przy kompie z hania narazie odpukac goraczki nie ma
ale wieczorem i w nocy byla i dzis z rana tez mial 38....narazie nie ma zobaczymy potem :tak::tak:
m pojechal do mamy do szpitala miala hania tez jechac ale nie chciala nygusy jedne hehe ;-)

u nas sloneczko swieci bylam w sklepie nie jest az tak zimno...

na obiad mam pierogi i zrobie pare nalesnikow bo dawno nie bylo i cos mnie chec naszla :-)

Kroma to ci mezus :-) on jest gdzies w delegacji ze nie ma go w domu?..

ciacho to udanego wypadu popoludniowego :-) my niestety w domu siedziemy...

Marzenka powiem ci ze tu tez widac ze spozywka podrozala tak o 10-15 centow na rzeczy ale to i tak nie jest wiele w porownaniu do Pl :tak: teraz jak bylismy to praktycznie nic nie przywiozlam z pl bo drozyzna ze nie oplaca sie nic kupowac...:no:

A teraz oficjalnie moge sie pochwalic wam ze od kilku dni mam dzialke - ogrodowa :tak: udalo nam sie kupic ta co ogladalismy rok temu :-):-) jestem happy z tego powodu :-)

no i tym akcetem zakoncze i zycze wam milego dnia :-)

Witajcie.
My sami, mąż pomaga w przeprowadzce Megi a później pewnie będziemy siedzieć w domku chyba, że mąż dziś też pójdzie na nockę no to będę sama z dziećmi ... Ale okaże się to pod wieczór.

Pustki tutaj jak to w weekend bywa. No nic, miłego weekendu! :tak:

Owca- mój teraz jeździ w inne tereny i dalej, ma tam mieszkanie u znajomego więc mu się opłaca zostać a nie wracać codziennie po 300 km, ale to nie jest delegacja bo to jego firma więc sam sobie nie wypłaci za delegację :-) Fajnie, że masz kawałek zieleni dla siebie. Tylko czekać, aż ciepło będzie i będziesz smażyć pupsko na zielonej trawce.

Mycha-
to fajnie, że M pomaga Megi, więcej rak to szybciej się uporają z przeprowadzką.

ciasteczko
- ja byłam przed 11, bo zanim poprasowałam i ubrałam dzieciaki, siebie to było dobrze po 10, ale jak sprawdzaliśmy to było -10 ale ja nie odczuwałam tej temperatury.

no my juz w domku...
owca super ze twoje marzenie sie spelnilo;-)
mi tez sie marzy kawalek dzialki ogrodowej..ale to moze kiedys na stare lata:-D
kroma dobrze ze chociaz ty mozesz z dziecmi na sanki pojsc bo u nas sniegu prawie nic....
zmeczona juz jestem i lenia mam:-)

Ja sie nudze zrobilam sobie barszczyk czerwony w kubeczku i popijam :tak::tak:
ugotowalam juz na jutro rosol to bedzie z glowy jak wroce z kosciola to tylko makaron machne i wsio :-)

Szymon pospal 3,5 godz i obudzil sie to zjadl bulke i narazie goraczki brak :tak:moglby juz jej nie miec ale zobaczymy...

Kroma fajnie ze wypadzik na sanki zaliczony u nas tez malutko sniegu, a racja pisalas nie raz ze twoj luby ma firme ech zapomnialam hehe...

Marzenka na stare lata powiadasz ;-) ja chcialam teraz miec zeby posiedziec gdzies w lato a nie tylko w tym bloku jak tak cieplo...basen jakis sie kupi i dzieciaki beda mialy radoche :-)

Mycha jak tam przeprowadzka megi zakonczona? fajnie ze twoj mezus pomogl zawsze to wiecej rak do pomocy i szybciej :tak:

hej laski
mycha fajnie ze Twoj M megi pomaga, mila taka pomoc:-)
kroma kolo 11 juz bylo troche cieplej slonce ladnie grzalo, ale jak wracalam autem kolo 17 to bylo prawie -10 :eek: porazka, a dzien bardzo milo zlecial:-) a teraz zjadlam cos bo od sniadania nie bylo czasu:-D
owca taka dzialka to jest cos, oby mlody juz temp.nie mial

reklama
witajcie. mi to dzieciaki nigdy nie dadzą pospać wstały o 5, jeszcze leżały jakoś ze mną do 6tej, ale już później to się wygłupiały.

Idę zaraz do kościoła, i może na sanki i do teściowej pa

Do góry